Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

5 Οκτ 2013

#rbnews 4: Το πολιτικό γαϊτανάκι γύρω από το νεοναζισμό

Η τέταρτη εκπομπή της τρίτης σεζόν #rbnews, αποτελεί μία ακόμη συνέχεια στο φλέγον ζήτημα της Χρυσής Αυγής και της ναζιστικής δράσης της, που πλέον βρίσκεται στα δικαστήρια, κατόπιν πολιτικής πίεσης.

Ο @galaxyarchis φιλοξενεί τη δημοσιογράφο Βασιλική Σιούτη (Επενδυτής και The Press Project) και συζητούν τις πολιτικές σκοπιμότητες και την κομματική εκμετάλλευση της απότομης στροφής του συστήματος από την παροιμιώδη ανοχή στην ποινική δίωξη της Χρυσής Αυγής.

Τα "plan A, B και C" της Νέας Δημοκρατίας για την αξιοποίηση του ακροδεξιού της άκρου και πώς οδηγήθηκε τελικά στο "plan D". Το στενό αρχηγικό επιτελείο της ΝΔ και οι σχέσεις του με τη Χρυσή Αυγή. Ναζιστική διάβρωση της αστυνομίας και ο ρόλος των τεσσάρων τελευταίων υπουργών δημόσιας τάξης. Η ενδεχόμενη ποινικοποίηση της πολιτικής και κοινωνικής δράσης: εγκληματική συμμορία η Χρυσή Αυγή, εγκληματική συμμορία και το κίνημα στις Σκουριές Χαλκιδικής;

Σημειωτέον, για σήμερα 5/10, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά, στη Θεσσαλονίκη, έχει προγραμματιστεί "συναυλία για μια εξόρυξη που δε θα γίνει ποτέ". Με τους Αλκίνοο Ιωαννίδη, Μελίνα Κανά, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου και τους Χαΐνηδες.



Ακούγονται τα κομμάτια:
1. Algiers (Calexico)
2. Running (Stereo MCs)
3. Know your rights (The Clash)
4. Gimme shelter (Grand Funk Railroad)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου