Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

23 Νοε 2013

#rbnews 11: Μήπως είναι μονόδρομος η κοινωνικοποίηση του νερού;

Η 11η εκπομπή #rbnews είναι αφιερωμένη στα ευρήματα της έρευνας για τα προγράμματα ιδιωτικοποίησης του νερού στην Ελλάδα, αλλά και τον κόσμο.

Με αφετηρία το άρθρο του @Polyfimos για τις δέκα πόλεις της Ευρώπης που είπαν "όχι" στην ιδιωτικοποίηση της διαχείρισης του νερού, ο @Galaxyarchis παρουσιάζει ορισμένες από αυτές τις περιπτώσεις, καθώς και τα πρωτότυπα μοντέλα κοινωνικοποίησης στη διαχείριση του νερού που εφαρμόζονται εδώ και χρόνια.

Επίσης, γίνεται ανασκόπηση των κυριότερων γεγονότων και πολιτικών αποφάσεων στο δρόμο προς την ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, στην οποία ενδέχεται πει "στοπ" το Συμβούλιο της Επικράτειας, κατόπιν προσφυγής τριών εργαζομένων της.

Τέλος, παρουσιάζονται συμπληρωματικά στοιχεία για το περιστατικό της απευθείας ανάθεσης από το υπ. Παιδείας στην Realmedia. Αναλυτικότερα για την υπόθεση αυτή, μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο "Εκδότες εφημερίδων, βιβλίων και μηνύσεων" του #rbnews.



Ακούγονται τα κομμάτια:
1. I got you - I feel good (James Brown)
2. Born under a bad sign (Albert King)
3. The Joker (Steve Miller Band)
4. You left the water running (Wilson Pickett)
5. Revitalise (Dub Pistols)
6. Tomorrow comes today (Gorillaz)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου