Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

25 Νοε 2013

Στην Αθήνα το Καραβάνι Αλληλεγγύης για τη Χαλκιδική

[ΗΧΗΤΙΚΟ]

«Αυτός ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει αν δε νικήσουμε. Ξέρουμε καλά με ποιούς τα βάζουμε, αλλά όλες οι μεγάλες επαναστάσεις έγιναν όταν υπήρξε τεράστια καταπίεση»

Μέρος του πάνελ της Συνέντευξης Τύπου του Καραβανιού Αλληλεγγύης
Αυτό ήταν το κυρίαρχο μήνυμα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι της Δευτέρας 25 Νοέμβρη στο χώρο της Ε.Σ.Η.Ε.Α. το Καραβάνι Αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής σε συνεργασία με την Επιτροπή Αλληλεγγύης της Αθήνας.

Στη Συνέντευξη πήραν μέρος, απευθύνοντας χαιρετισμό και απαντώντας σε ερωτήσεις, οι κ.κ. Δ. Παπαδημούλης και Κ. Ιγγλέση εκ μέρους του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ο κ. Σπ. Χαλβατζής εκ μέρους του Κ.Κ.Ε., η Rebecca Harms συμπρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, οι κ.κ. Μ. Τρεμόπουλος και Ν.Χρυσόγελος εκ μέρους των Οικολόγων Πράσινων, ο κ. Κ. Φωτεινάκης εκπροσωπώντας τους Φίλους της Φύσης, η κ. Ν. Σωτηριάδη εκ μέρους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και ο Γ. Παπαζαχαρίου εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους στην Ε.Ρ.Τ.

Το Καραβάνι Αλληλεγγύης στους κατοίκους της Χαλκιδικής αποτελεί συνέχεια των μεγάλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, της συναυλίας και της πορείας, και είναι μέρος μιας προσπάθειας των κατοίκων να ενημερώσουν την υπόλοιπη Ελλάδα για το πρόβλημα της εξόρυξης χρυσού στην περιοχή τους.

Ακολουθεί το ηχητικό ολόκληρης της Συνέντευξης Τύπου:



Στ. Μαντζαρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου