Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

30 Νοε 2013

#rbnews 12: Δημόσια και κοινωφελής υπηρεσία ύδρευσης

Η 12η εκπομπή #rbnews έχει και πάλι το νερό σαν κύριο αντικείμενο και σε συνέχεια της έρευνας του radiobubble news για τις ιδιωτικοποιήσεις της διαχείρισής του στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά επικεντρωνόμαστε στην ΕΥΔΑΠ, της οποίας η ιδιωτικοποίηση περιμένει τη σειρά της μετά από εκείνη της ΕΥΑΘ. Στην εκπομπή ακούγονται αποσπάσματα από τις παρεμβάσεις των Βασίλη Τσόκαλη (εκπρόσωπος ΣΕΚΕ-Σ για Δημόσια ΕΥΔΑΠ), Δημήτρη Χρυσαφίδη (δρ. Χημείας Τροφίμων) και Έφης Σπυροπούλου  (μέλος πρωτοβουλίας SAVEGREEKWATER) στην εκδήλωση που οργάνωσε η doc4life την περασμένη Πέμπτη.

Ήταν τελικά δημόσια η ΕΥΔΑΠ; Ποιος ο ρόλος των διορισμένων από την κυβέρνηση διοικήσεων στα χρόνια της κρίσης; Με ποιον τρόπο μπορεί η εταιρεία να γίνει πραγματικά δημόσια και κυρίως κοινωφελής;

Επίσης, δύο σχόλια για το λαϊκισμό των αυτοαποκαλούμενων "ορθολογιστών" και "μεταρρυθμιστών", καθώς και για την απειλή αφορισμού που εκτόξευσε η Ι.Μ.Πειραιώς σε όσους βουλευτές ψηφίσουν υπέρ της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης στα ομόφιλα ζευγάρια.


Ακούγονται τα κομμάτια:
1. Fun Lovin' Criminals (The Fun Lovin' Criminals)
2. Get back in line (Madrugada)
3. Official Chemical (Dub Pistols)
4. Zombie (Cranberries)
5. Too young to die (Jamiroquai)

Ακούστε
Όλες τις εισηγήσεις της εκδήλωσης-συζήτησης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου