Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

23 Φεβ 2012

Συγκέντρωση εργαζομένων στο Alter για να μην κοπεί το ρεύμα



Λίγο μετά τις 09:00 το συνεργείο της ΔΕΗ που είχε εντολή να κόψει το ρεύμα στο Alter, έφτασε στα γραφεία του καναλιού χωρίς την παρουσία εισαγγελέα, ωστόσο, στις 09:30 αποχώρησε άπραγο. Οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί από τις 07:00 το πρωί έξω από το κανάλι. Στόχος τους, όπως, τονίζουν, ήταν η περιφρούρηση της επίσχεσης εργασίας, που ξεκίνησε από τις 11 Νοεμβρίου. Επισημαίνουν ότι το κανάλι δεν τελεί υπό κατάληψη και οι εργαζόμενοι φρουρούν το κτίριο, ώστε να μη μπει κανείς και καταστρέψει τον εξοπλισμό.

Σύμφωνα, με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο, η διεύθυνση της ΔΕΗ, μετά από αίτημα του ιδιοκτήτη έχει δώσει εντολή σε συνεργείο για να κόψει το ρεύμα, όμως, επισήμανε αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο εργαζόμενοι, οι οποίοι, σημείωσε πως δεν θα το κάνουν για λόγους αλληλεγγύης. Υπογράμμισε πάντως ότι υπάρχουν φόβοι να μεταβεί στο σταθμό συνεργείο της ΔΕΗ παρουσία εισαγγελέα.

Πηγή: tvxs.gr
inflammatory

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου