Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

18 Οκτ 2011

Συμπαραστεκόμαστε στην απεργία των δημοσιογράφων

Σήμερα ανοίγει η αυλαία της αυριανής 48ωρης πανελλαδικής απεργίας (19-20 Οκτωβρίου), με την 24ωρη απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ με αιτήματα την υπογραφή συλλογικών συμβάσεων εργασίας, το σταμάτημα των απολύσεων, την απόσυρση του πολυνομοσχέδιου και τη διακοπή κάθε απόπειρας συρρίκνωσης των ΕΡΤ και ΑΜΕ-ΑΠΕ.

Το news.radiobubble.gr ως blog της «δημοσιογραφίας των πολιτών» χαιρετίζει και συμπαρίσταται στην απεργία στα ΜΜΕ που προκήρυξαν από σήμερα το πρωί οι δημοσιογραφικές ενώσεις. Σημειώνουμε ότι αρκετά μέλη της ομάδας του #rbnews που συνδράμουν με ειδήσεις και πληροφορίες, είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη και μη μέλη της ΕΣΗΕΑ και σήμερα απεργούν από τα Μέσα Ενημέρωσης όπου εργάζονται.

Κατά συνέπεια, σήμερα το radiobubbe news θα περιλαμβάνει μόνο:
  1. Ειδήσεις και πληροφορίες σχετικές με τις απεργιακές κινητοποιήσεις, τόσο των δημοσιογράφων οσο και των υπολοίπων εργαζομένων που απεργούν ή βρίσκονται σε κινητοποιήσεις.
  2. Ενημέρωση που παρέχεται αποκλειστικά από τη "δημοσιογραφία των πολιτών", δηλαδή μόνο γεγονότα που καταγράφονται από την κοινότητα του #rbnews στο twitter.
Eπίσης, σημειώνουμε ότι από αύριο το radiobubble news θα επιστρέψει στην κανονική ροή της ενημέρωσης και με επίκεντρο την κάλυψη της 48ωρης κινητοποίησης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου