Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

10 Οκτ 2011

«Δεν χτύπησα την φωτορεπόρτερ, απλώς την απώθησα...»

Η κατάθεση του κατηγορούμενου αστυνομικού των ΜΑΤ

Για «παιχνίδια του φακού» κάνει λόγο ο 25χρονος αστυφύλακας των ΜΑΤ, που κατηγορείται ότι την προηγούμενη Τετάρτη το απόγευμα στο Σύνταγμα, χτύπησε την φωτορεπόρτερ του πρακτορείου Eurokinissi κα Τατιάνα Μπόλαρη
«Ουδέποτε της επιτέθηκα, ποτέ δεν την χτύπησα. Διατάχθηκε η διμοιρία να προχωρήσει κι εγώ την βρήκα πάνω στον βηματισμό μου και απλώς την απώθησα. Αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες ότι την χτυπώ είναι παραπλανητικό...» υποστηρίζει στην κατάθεσή του ο άνδρας των ΜΑΤ. Τονίζει μάλιστα, ότι «...όπως φαίνεται και στην φωτογραφία δεν κρατώ το γκλομπ, κι αυτό επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς μου».

 
Βίντεο από το Newsbeast με τον «βηματισμό» του άνδρα των ΜΑΤ
από σχόλιο του pexlibanis

Η έρευνα για την υπόθεση συνεχίζεται. Να θυμίσουμε ότι ο αστυφύλακας την προηγούμενη Πέμπτη συνελήφθη μετά από μήνυση της κας Μπόλαρη αλλά με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος αφού ήταν ελλιπής η δικογραφία. Η ΓΑ.Δ.Α. έχει διατάξει και σχετική διοικητική έρευνα για το επεισόδιο. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ: «Δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερς ο σημερινός στόχος των ΜΑΤ»

Πηγή «Το Βήμα»

1 σχόλιο:

  1. Εδώ και ένα video από το "βηματισμό" του άνδρα των ΜΑΤ: http://www.youtube.com/watch?v=IvQ997_wphM

    ΑπάντησηΔιαγραφή