Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

18 Οκτ 2011

Να καλύψουμε μαζί τα γεγονότα της 19ης και 20ης Οκτωβρίου 2011

Aνοικτό κάλεσμα στην κοινότητα:
Μετά και το κάλεσμά μας για τη δημιουργία του πρώτου σοβαρού διαδικτυακού πόλου της δημοσιογραφίας των πολιτών και την διαρκώς ανοικτή συζήτηση που πραγματοποιείται εδώ, σας καλούμε, ξανά, να καλύψουμε μαζί τα όσα θα συμβούν το προσεχές διήμερο με αφορμή τις κινητοποιήσεις εναντίον του μνημονίου που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα.

Σας καλούμε για άλλη μια φορά να δώσουμε μια ώθηση στην έννοια της ενημέρωσης που κινείται πέρα από τα όρια και τις δεσμεύσεις των συμβατικών μέσων ενημέρωσης.

Σας καλούμε να χρησιμοποιείτε στο twitter το hashtag #rbnews μεταφέροντας ειδήσεις για τα όσα συμβαίνουν, πάντοτε με τη λογική που περιγράφουμε στη διακήρυξη αρχών και τον κώδικα δεοντολογίας επάνω στον οποίο έχουμε συμφωνήσει.

Σας καλούμε να ενσωματώσετε αν επιθυμείτε το εργαλείο των διασταυρωμένων ειδήσεων του #rbnews στο blog σας (μπορείτε να μας στείλετε email radiobubblenews (at) gmail.com και να σας στείλουμε τον κώδικα).

Οι διασταυρωμένες ειδήσεις του #rbnews θα δημοσιεύονται, όπως πάντα, στο coveritlive και την αρχική σελίδα αυτού του blog.

Το liveradio θα διακόψει τη ροή του προγράμματός του εάν υπάρξει ανάγκη να μεταδόσει έκτακτα ενημερωτικά δελτία ειδήσεων.

Στο βαθμό του εφικτού θα ενημερώνουμε και τη διεθνή κοινότητα μέσω μεταφρασμένων κειμένων για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου