Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

18 Οκτ 2011

Aπάντηση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην απόφαση πολιτικής επιστράτευσης

Ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ σχετικά με την πολιτική επιστράτευση και επίταξη που κήρυξε το πρωί η κυβέρνηση:

Σχετικά με την πολιτική επιστράτευση και επίταξη που κήρυξε η κυβέρνηση και δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ.-ΤΕΥΧΟΣ Β΄-ΑΡΙΘΜ. ΦΥΛΛΟΥ 2326/17-10-2011, η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. ενημερώνει τους Συλλόγους-Μέλη της ότι, τόσο η απόφαση πολιτικής επιστράτευσης για τους οδηγούς των απορριμματοφόρων οχημάτων και των φορτηγών οχημάτων όσο και η επίταξη των απορριμματοφόρων οχημάτων και φορτηγών οχημάτων  αφορούν ΜΟΝΟ τους Δήμους της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης ανατίθεται η ευθύνη εκτέλεσης στον Περιφερειάρχη Αττικής προκειμένου να εκδοθούν τα «Φύλλα Επίταξης».
 Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., ετούτη την ώρα βρίσκεται στα Δικαστήρια για την εκδίκαση της προσφυγής του Δήμου Αθηναίων προκειμένου να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.   
Ως εκ τούτου και μέχρι νεωτέρας ανακοίνωσης συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα μας με την προκυρηχθείσα 48ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και της Γ.Σ.Ε.Ε. σε όλους τους Δήμους της χώρας δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες των Δήμων με περιφρούρηση και ενημέρωση.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΕ-ΟΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου