Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

11 Νοε 2013

#rbnews 9: Το δεύτερο "μαύρο" στην ΕΡΤ

Η εκπομπή #rbnews της 8ης Νοεμβρίου 2013, δεν θα μπορούσε να έχει άλλο θέμα από το δεύτερο κλείσιμο της ΕΡΤ, τα ξημερώματα της προηγούμενης ημέρας, όταν ο εισαγγελέας μαζί με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας εισέβαλαν στο Ραδιομέγαρο, προκειμένου -όπως μάθαμε στη συνέχεια- να γίνει "καταμέτρηση του υλικού", αφού πρώτα εκκένωσαν το κτίριο και δεν επέτρεψαν σε κανέναν να εισέλθει την ώρα της "καταμέτρησης".

Ο @galaxyarchis μαζί με την @inflammatory , η οποία παρακολούθησε τις εκδηλώσεις της προηγούμενης ημέρας έξω από την κλειδωμένη (με χειροπέδες) ΕΡΤ, συζητούν τις εξελίξεις. Και κυρίως το σκάνδαλο DIGEA, όπως το καταγγέλλει ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΕΡΤ και πώς η πανάκριβη υλικοτεχνική υποδομή της ΕΡΤ θα αποδοθεί στο ιδιωτικό ολιγοπώλιο ενημέρωσης.

Aκούγονται επίσης τα τελευταία λεπτά της εκπομπής του Νίκου Τσιμπίδα στην ΕΡΑ, όταν εισέβαλε η αστυνομία στο Ραδιομέγαρο και προσήγαγε εργαζόμενους, μεταξύ των οποίων και τον ίδιο.




Ακούγονται τα κομμάτια:
1. Ι fought the law (Boby Fuller Four)
2. I fought the law (The Clash)
3. Peaches (The Stranglers)
4. Fuckin' with my head (Beck)
5. Smoke 'em (Fun Loving Criminals)
6. Won't get fooled again (The Who)
7. Police on my back (The Clash)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου