Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

22 Οκτ 2012

Συνεχίζει τις εργασιακές απειλές η Χρυσή Αυγή

Πηγή

Διαστάσεις παίρνει το θέμα του ΟΑΕΔ για Έλληνες που έχει ιδρύσει η Χρυσή Αυγή. Σε όλη την στερεά Ελλάδα κλιμάκια Χρυσαυγιτών επισκέφτηκαν επιχειρήσεις και απείλησαν τους ιδιοκτήτες, ώστε να απολύσουν τους μετανάστες εργαζόμενους και να προσλάβουν Έλληνες και μάλιστα από τις λίστες της Χρυσής Αυγής.
Σύμφωνα με τα Νέα, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης έδωσε εντολή στο αρχηγείο της ΕΛΑΣ να ελέγξει τις καταγγελίες και να διαπιστώσει σε ποιες περιπτώσεις μέλη της Χρυσής Αυγής πέρασαν από τις «νουθεσίες» στις απειλές.

Το Σαββατοκύριακο κλιμάκια της Χρυσής Αυγής συνέχισαν τις «επισκέψεις» σε επιχειρήσεις στη Βοιωτία και την Εύβοια. «Συναντούμε πλήρη αδιαφορία για την ανεργία των Ελλήνων μόνο σε επιχειρήσεις όπου υπάρχουν εργοδότες ή συνδικαλιστές διεθνιστικών αντιλήψεων, όπου και συνήθως η πλειοψηφία των εργαζομένων είναι τριτοκοσμικοί αλλοδαποί», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής.
Παράλληλα η Χρυσή Αυγή για ακόμη μια φορά προχώρησε σε δολοφονικές επιθέσεις. Μέλη της επιτέθηκαν εναντίον αλλοδαπών μικροπωλητών που δεν είχαν την απαραίτητη άδεια για να συμμετάσχουν στο παζάρι που γινόταν στη Σπερχειάδα Φθιώτιδας.

Πηγή: Alterthess

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου