Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

7 Ιουλ 2012

Συνέντευξη με μέλη της πρωτοβουλίας για τις παραλίες Βοτσαλάκια & Φρεαττύδα

[ΕΡΕΥΝΑ]

Το radiobubblenews ξεκινά μία μεγάλη έρευνα για το θέμα των ιδιωτικοποιήσεων και του Δημοσίου, στην Ελλάδα, που θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του 2012. Η ομάδα του #rbnews, ερευνά το παρελθόν και το μέλλον των αποκρατικοποιήσεων στη χώρα, προκειμένου να σπάσει τα στερεότυπα που έχουν χτιστεί σταδιακά τις τελευταίες δεκαετίες.

Παράλληλα, παρακολουθούμε τα σημαντικότερα σχέδια εκμετάλλευσης της δημόσιας περιουσίας και τις πρωτοβουλίες των τοπικών κοινωνιών απέναντι σε αυτά.

Στην πρώτη συνέντευξη που γίνεται στα πλαίσια αυτής της έρευνας, ο @Galaxyarchis συζητά στο στούντιο του radiobubble με δύο μέλη της πρωτοβουλίας πολιτών για τις παραλίες Βοτσαλάκια και Φρεαττύδα στον Πειραιά. Συζητάμε τα σχέδια του δημάρχου για την ιδιωτική εκμετάλλευση των δύο μοναδικών πλαζ του Δήμου Πειραιά, το παρελθόν του ιδιώτη που αναλαμβάνει και που ήδη εκμεταλλεύεται τη μία παραλία. Καθώς και τις αντιδράσεις των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των δημοτών του Πειραιά, απέναντι σε αυτήν την εξέλιξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου