Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

3 Φεβ 2012

Ηλεκτρονικό χτύπημα των Anonymous και GHS στο Υπ.Δικαιοσύνης


[update]
Την επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης «χτύπησε» η ομάδα χάκερ των «Anonymous». «Η δικαιοσύνη έρχεται» έγραψαν στην πρώτη σελίδα του site, το οποίο βρίσκεται από τα ξημερώματα της εκτός λειτουργίας.
H οργάνωση των χάκερ - ακτιβιστών Anonymous προειδοποίησε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες κυβερνο-επιθέσεις, ακόμα και σε μέσα ενημέρωσης.


Η εισβολή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Δικαιοσύνης έγινε γύρω στις 6 το πρωί, προκαλώντας συναγερμό στις διωκτικές αρχές.

Αυτή την ώρα στο υπουργείο βρίσκεται κλιμάκιο αξιωματικών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες, αποκατέστησαν το πρόβλημα, έχουν κατεβάσει το βίντεο των «Anonymous» από τις 7.25 και από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να τεθεί ξανά σε λειτουργία η ιστοσελίδα του υπουργείου.

Σε μήνυμά τους οι «Anonymous» αναφέρουν:
«Αυτό που συμβαίνει στην χώρα σας είναι απαράδεκτο. Σας επέλεξε ο λαός σας για να εκφράσετε τις επιθυμίες τους, αλλά αποτύχατε ολοκληρωτικά. Σκοτώσατε το πιο ιερό πράγμα της χώρας σας, την δημοκρατία. Η δημοκρατία γεννήθηκε στην χώρα σας, αλλά εσείς την σκοτώσατε. Τι ειρωνεία. Οι ίδιοι σας οι πολίτες σας μισούν κι εσείς τους κοιτάτε χωρίς να κάνετε τίποτα για να το αποτρέψετε. Μπήκατε στο ΔΝΤ, χωρίς την έγκριση του λαού σας. Επιβάλατε δικτατορία στους ώμους των πολιτών σας και επιτρέψατε στους τραπεζίτες και τους μονάρχες της ΕΕ να σκλαβώσουν το λαό σας οικονομικά και πολιτικά.
Οι πολίτες πληρώνουν τα λάθη της κυβέρνησης και εσείς αφήνετε τους ξένους να τους μισούν για κάτι για το οποίο δεν φέρουν ευθύνη. Τι ντροπή! Η αστυνομία εκμεταλλεύεται την δύναμή της και επιτίθετε στους ανθρώπους που διαδηλώνουν που ζητούν δικαιοσύνη. Διαδηλώνουν εναντίον σας, αλλά δεν θέλετε να ακουστεί η φωνή τους. Τους στερείτε το δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης και του δικαιώματος τους να ζουν.
Οι αυθαίρετες πράξεις σας πρέπει να τιμωρηθούν. Με την υπογραφή της συνθήκης ACTA* στερείτε περαιτέρω την ελευθερία και οδηγείτε τους πολίτες σας στην καταπίεση. Αγνοήσατε τις προειδοποιήσεις μας αλλά τώρα εμείς έχουμε τον έλεγχο».
«Είμαστε οι Ανώνυμοι. Δεν συγχωρούμε. Δεν ξεχνάμε. Επρεπε να μας περιμένετε! Οι ανθρωποι δεν πρέπει να φοβούνται τις κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις πρέπει να φοβούνται τους ανθρώπους».

* Η ACTA καλύπτει τη διαδικτυακή πειρατεία και πολλά ακόμη θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας


[update] 
Απειλές, υπογραφές και… χαιρετίσματα!


Το video των Anonymous που έπαιζε στο site του Υπουργείου Δικαιοσύνης, ανέβηκε στο youtube στις 31 Ιανουαρίου από τον χρήστη DreamerAnon. Μετά το video, ακολουθούσαν μερικές απειλητικές γραμμές κειμένου που απευθύνονται στους Έλληνες πολιτικούς:

Ξέρουμε τα ΠΑΝΤΑ, έχουμε τα PASSWORDS σας, σας παρακολουθούμε.
Επόμενος στόχος θα είναι όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα (τηλεόραση ΕΡΤ κ.λπ.)
Έχουμε τα admin passwords των περισσότερων ιστοσελίδων ΜΜΕ.
Είμαστε λεγεώνα. Αυτή είναι μόνον η ΑΡΧΗ.
Το www.ministryofjustice.gr είναι μόνο ένα παράδειγμα των δυνατοτήτων μας!
Έχετε 2 βδομάδες να σταματήσετε το ACTA στην Ελλάδα
διαφορετικά θα προχωρήσουμε σε κυβερνοπόλεμο εναντίον 300 sites, όλων των ΜΜΕ και των Υπουργείων.
Αν δεν το πιστεύετε, απλά δείτε το site του Υπουργείου Δικαιοσύνης
(σ.σ. δίνει και το e-mail password)

Υπογραφή: Έλληνες και Κύπριοι μέλη των Anonymous
Χαιρετισμούς: Στο GHS (Greek Hacking Sceen), στο #antisec και #codehack
Αφιέρωση: Στο #dayOfAction 3 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με την GHS (Greek Hacking Scene)



Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή δεν είναι μια απλή ομάδα ή ένα κλειστό club ατόμων που προσπαθούνε να δείξουνε ότι είναι ισχυρότεροι από κάποιους άλλους.
Η Ελληνική Χάκινγκ Σκηνή είνα το σύνολο όλων των ομάδων hackers οι οποίοι συστρατεύονται γύρω από έναν συγκεκριμένο σκοπό.
Ο σκοπός αυτός είναι ένας. Να μην επιτρέψουμε σε όλα τα εκείνα τα ανθελληνικά στοιχεία που χρησιμοποιούνε το διαδύκτιο να προσβάλλουν την Ελλάδα και τους Έλληνες μέσα από ιστοσελίδες και blogs.
Να ξεσηκώσουμε τους Έλληνες και ιδιαίτερα τους νέους του διαδυκτίου, τους φοιτητές και τους εργαζόμενους, ανεξάρτητα από το αν ζουν ή εργάζονται στην Ελλάδα ή το εξωτερικό να αντιταχθούν στην ανθελληνική λαίλαπα του Internet. Όποιος λοιπόν συμφωνεί με τα παραπάνω και ακόμα καλύτερα τα κάνει και πράξεις τότε αυτόματα ανήκει στην Greek Hacking Scene.
Για την Greek Hacking Scene οι μέθοδοι και οι πρακτικές που απαιτούνται να ακολουθήσει κάποιος ώστε να ολοκληρώσει τους στόχους της ιδεολογίας, είναι σημαντικές γνώσεις.
Γνώσεις και πληροφορίες οι οποίες πρέπει να παρέχονται όσο το δυνατόν περισσότερο ελεύθερα στο Διαδύκτιο.
Για όλους όσους κατηγορούνε τους hackers, τους βρίζουν, τους ειρωνέυονται, υποτιμούν την δράση τους και τους αποκαλούνε πιτσιρίκια με scriptakia που με το πάτημα ενός πλήκτρου κάνουν ότι κάνουν, έχουμε να τους πούμε τα εξής:
Τα scripts που κυκλοφορούν το Διαδύκτιο και διευκολύνουν αρκετά τις διαδικασίες για την επίτευξη των στόχων, τα γράφουνε και τα διανέμουνε στον ιστό έμπειροι hackers ακριβώς για αυτό τον σκοπό, δηλαδή να διευκολύνουνε άλλα άτομα, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ξοδεύουν το χρόνο τους.
Από την μεταπολίτευση μέχρι και σήμερα έχει αρχίσει η πτώχευση της Ελλάδας. Κοινωνική – πολιτική – οικονομική, πτώχευση σε όλα τα επίπεδα και τους τομείς.
Οι κύριοι υπεύθυνοι για αυτό είναι οι πολιτικοί μας. Πολιτικοί οι οποίοι άφησαν ατιμώρητη την διαφθορά και επέτρεψαν στα λαμόγια να κάνουν ότι θέλουν. Τα κρατικά έσοδα μειώνονταν και ο κάθε πολιτικός μπορούσε άνετα να καταχραστεί άμα επιθυμούσε τα δημόσια κρατικά κεφάλαια, χρήματα τα οποία τα έχουν πληρώσει οι Έλληνες εργαζόμενοι.
Τώρα όλοι οι Έλληνες που πλήρωσαν καλούνται πάλι να πληρώσουν τα κλεμμένα χρήματα των πολιτικών. Ενώ τα κομματόσκυλα συνεχίζουν το έργο προκαλώντας την οργή των Ελλήνων πολιτών.
Δεν πρόκειται να σας αφήσουμε να εκτελέσετε το έργο σας… Θα μας βρείτε εμπόδιο… Με αφορμή τον παραπάνω πρόλογο θέλουμε να ενημερώσουμε ότι ξεκινάνει το project με την ονομασία “Global Strike Back 2011″… (Διαβάστε π.χ. στο http://hellenicrevenge.blogspot.com και αλλού)

Πηγές: Alterthess, freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου