Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

11 Δεκ 2011

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης του radiobubble


Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης και συμπαράστασης της διαδικτυακής κοινότητας του radiobubble.

Στη ζοφερή πραγματικότητα της φτώχειας, της ανέχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού, η οποία εξαπλώνεται στην Ελλάδα, η διαδικτυακή κοινότητα του radiobubble και τα μέλη της, δεν είναι απλοί παρατηρητές. Έπειτα από απόφασή μας, το προσεχές Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2011 και από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα, στο καφέ του radiobubble (Ιπποκράτους 146, Νεάπολη Εξαρχείων), συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες, τα φτωχά νοικοκυριά, τους άνεργους, τους μετανάστες και τους άστεγους της Αθήνας, υποστηρίζοντας την σχετική έκκληση της ΜΚΟ Γιατροί του Κόσμου και αξιοποιώντας το δίκτυο διανομής και βοήθειας που η οργάνωση έχει αναπτύξει στην Αθήνα, το Πέραμα, τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και την Καβάλα.

Τα τρόφιμα προς συγκέντρωση και διανομή, σύμφωνα και με όσα οι Γιατροί του Κόσμου ζητούν, είναι :
Α) Ρύζι και μακαρόνια.
Β) Όσπρια
Γ) Λάδι
Δ) Γάλα συσκευασίας μακράς διαρκείας
Ε) Παιδικές τροφές (μπισκότα, δημητριακά, βρεφικές κρέμες, σοκολάτες κτλ) και παιδικά γάλατα μακράς διαρκείας.

Το Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 7.00 το απόγευμα, σας περιμένουμε όλους στο radiobubble (Ιπποκράτους 146, Νεάπολη Εξαρχείων).
(Τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν, θα παραλάβει κλιμάκιο εθελοντών των Γιατρών του Κόσμου, την ίδια ημέρα, στις 7.00 το απόγευμα).

3 σχόλια:

  1. Παρακαλούμε να φέρετε μόνο τα είδη τα οποία υπάρχουν στον παραπάνω κατάλογο.

    Επίσης, επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα αποθήκευσης, θα πρέπει να ανταποκριθείτε τη συγκεκριμένη ημέρα και τις παραπάνω ώρες.

    Ευχαριστούμε ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ερώτηση: σχετικά με το λάδι, μπορούμε να φέρουμε χύμα λάδι. Δηλαδή μη τυποποιημένο? έχω αρκετό από το χωριό ... εάν μπορείς απάντα μέσω twitter για να το δω σίγουρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. απάντησαν οι ΓΤΚ μόνο τυποποιημένα προιόντα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή