Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

16 Νοε 2011

“Μέρες Ραδιοφώνου” στην Κύπρο με το radiobubble

Καλεσμένο στην Κύπρο σε μια συζήτηση για το ραδιόφωνο είναι σήμερα το Radiobubble.

Δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και ακαδημαϊκοί από την Κύπρο και την Ελλάδα θα συναντηθούν στη Λευκωσία, όπου στις 7.30 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τίτλο “Ραδιόφωνο: Το θερμό μέσο στο παρόν και το μέλλον”.

Η συζήτηση εντάσσεται στη σειρά εκδηλώσεων “Μέρες Ραδιοφώνου”, που διοργανώνονται για τον εορτασμό των 20 χρόνων του ρ/φ σταθμού “Κανάλι 6” της Λεμεσού, του μοναδικού που εκπέμπει σε ολόκληρη την Κύπρο.

Συνδιοργανωτές της συνάντησης, μαζί με το “Κανάλι 6”, είναι το Τμήμα Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου, χορηγός η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου και υποστηρικτής η Ένωση Συντακτών Κύπρου.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν ο Τίτος Κολώτας μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, ο Αντώνης Μακρίδης πρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Κύπρου, η Αγγελική Γαζή λέκτορας του Τμήματος Επικοινωνίας και Σπουδών Διαδικτύου, η Σοφία Μιχαλίτση διευθύντρια, κατά το παρελθόν, του Δευτέρου Προγράμματος της ΕΡΑ και του Σκάι, ο Γιώργος Πήττας παραγωγός ραδιοφώνου-διαφημιστής, ο Μιχάλης Παπαευαγόρου δημοσιογράφος- διευθυντής στο Κανάλι 6 και, εκπροσωπώντας το Radiobubble, η δημοσιογράφος Αγγελική Μπούμπουκα. Συντονιστής θα είναι ο δημοσιογράφος Χρήστος Μιχαηλίδης.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη Δημοσιογραφική Εστία της Λευκωσίας μέσω του www.kanali6.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου