Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

18 Νοε 2011

Η Google άνοιξε το πρώτο της ηλεκτρονικό μουσικό κατάστημα για τις ΗΠΑ

Η Google άνοιξε το νέο της μουσικό κατάστημα, το οποίο θα ονομάζεται Google Music  και είναι συνδεδεμένο και με το κοινωνικό δίκτυο της εταιρίας, το Google+ καθώς οι χρήστες θα μπορούν να μοιράσουν τα κομμάτια τους μέσω των Circle Contacts.
Μετά από μερικούς μήνες δοκιμαστικής λειτουργίας ήρθε η ώρα των επίσημων εγκαινίων του ψηφιακού μουσικού καταστήματος της Google, η οποία ανοίγει ένα νέο μέτωπο ανταγωνισμού με την Apple στο χώρο των υπηρεσιών για mobile συσκευές ανταγωνιστής του i-Tunes. 
Οι συσκευές με Android θα μπορούν να αγοράζουν, να αποθηκεύουν και να κάνουν stream αρχεία μορφής MP3. Οι EMI, Sony Music Entertainment, Universal και άλλες 23 ανεξάρτητες δισκογραφικές θα προσφέρουν περιεχόμενο, έτσι ώστε η βιβλιοθήκη που θα δημιουργηθεί να φτάσει τα 13 εκατομμύρια κομμάτια. Οι τιμές των τραγουδιών ξεκινούν από 0.69$ και φτάνουν το 1.29$, χωρίς DRM προστασία, ενώ η Google θα προσφέρει και καθημερινά ένα κομμάτι δωρεάν.
Οι μουσική βιομηχανία βρίσκει νέες οδούς προμήθειας των προϊόντων της και εμείς σαν καταναλωτές να δούμε καλύτερες τιμές.

By Fotek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου