Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

12 Οκτ 2011

Εργαζόμενοι έχτισαν συμβολικά την είσοδο της ΕΥΑΘ

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ. Νωρίτερα το πρωί, εργαζόμενοι στην ΕΥΑΘ και μέλη του ΠΑΜΕ έχτισαν την είσοδο των γραφείων της επιχείρησης με τσιμεντόλιθους επί της οδού Τσιμισκή.  Οι εργαζόμενοι έχουν προχωρήσει σε συμβολική κατάληψη του κτιρίου αντιδρώντας στην ιδιωτικοποίηση της εταιρείας.
 
Οι εργαζόμενοι πριν από λίγη ώρα κατέλαβαν το κεντρικό κτίριο στην οδό Εγνατία και έχτισαν συμβολικά την είσοδο. Είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να αντιδράσουν στα σχέδια της κυβέρνησης.
 
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό, στις 13.30 οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση, με σκοπόνα αποφασίσουν για την περαιτέρω στάση τους. Σύμφωνα με όσα λέγονται, οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν συνέχιση των κινητοποιήσεων, με τη μορφή καταλήψεων και, μάλιστα, διαρκείας. Εξάλλου, σήμερα ανοίγει ο φάκελος των προσφορών που κατέθεσαν εταιρείες συμβούλων για την αποκρατικοποίηση της ΕΥΑΘ.  
 
Πηγές: Alterthess, Thestival 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου