Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

18 Δεκ 2014

#rbnews 1 (2014-15): Σε αναζήτηση Προέδρου της Δημοκρατίας

Έναρξη της τέταρτης σεζόν #rbnews λίγες ημέρες πριν από την πρώτη διαδικασία ψήφισης του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μία ιστορικών διαστάσεων διαδικασία, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι η πρώτη φορά που δεν θα προκύψει εκλογή Προέδρου με ευρεία πλειοψηφία. Εξέλιξη που θα οδηγήσει μοιραία σε εκλογές τον Ιανουάριο ή το Φεβρουάριο του 2015.

Γι' αυτά, αλλά και το γενικότερο κοινοβουλευτικό παρασκήνιο, στο νέο στούντιο του radiobubble (στο θέατρο "104", Ευμολπιδών 41, Γκάζι), βρίσκεται ο κοινοβουλευτικός ρεπόρτερ του ρ/φ "Στο Κόκκινο" και δημοσιογράφος της Αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ, Νίκος Τσιμπίδας.

Στο δεύτερο μέρος της εκπομπής, ο Duke Zappa μας μεταφέρει τις νεότερες εξελίξεις από το ισπανικό μέτωπο, όπου το αριστερό Podemos έχει βάλει πλώρη για την εξουσία, τη στιγμή που το καθεστώς Ραχόι σκληραίνει πάρα πολύ τη στάση του απέναντι στους διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου