Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

21 Σεπ 2013

#rbnews 2: Killah P

Η δεύτερη εκπομπή της τρίτης σεζόν #rbnews ασχολείται αποκλειστικά με την δολοφονία του Παύλου Φύσσα (Killah P) από το μέλος της Χρυσής Αυγής, Γιώργο Ρουπακιά.

Ο @galaxyarchis απαριθμεί τις δεκάδες εγκληματικές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεται η Χρυσή Αυγή, μόνο την τελευταία χρονιά. Επίσης επιχειρεί να αναγνώσει το πολιτικό παιχνίδι που, με την εμφανή υποστήριξη συγκεκριμένων μιντιακών επιχειρήσεων, οδήγησε στη νομιμοποίηση της ρητορικής και της δράσης της Χρυσής Αυγής.

Πιο συγκεκριμένα, καταγράφει τον περίεργο ρόλο του Ομίλου Αλαφούζου, ειδικά αυτήν την εβδομάδα -με απαρχή την πρόταση Μπάμπη Παπαδημητρίου για συνεργασία Χ.Α. με Νέα Δημοκρατία- οπότε η Χρυσή Αυγή κλιμάκωσε απότομα τη δράση της χτυπώντας μέλη του ΚΚΕ και δολοφονώντας έναν αντιφασίστα μουσικό. Η επανάληψη της θεωρίας των δύο άκρων και η προσπάθεια συσχέτισης του δολοφόνου με την Αριστερά, σε μία απροκάλυπτα στημένη ανώνυμη μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ακούγονται τα κομμάτια:
1. Τριπλοπενιά - LIVE (Killah P)
2. Σφύρα το (Killah P)
3. Paradice Circus (Massive Attack)
4. Α.ΛΗ.ΤΗ.Σ (Killah P)
5. Σιγά μην κλάψω, σιγά μην φοβηθώ - Διασκευή (Killah P)
6. Mother (Pink Floyd)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου