Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

27 Οκτ 2012

#rbnews 2.8: H αβάσταχτη "φιλοξενία" του κράτους του Ισραήλ

Στην όγδοη εκπομπή #rbnews, ο @Galaxyarchis παίρνει συνέντευξη από τον Λουκά Σταμέλο, που βρισκόταν στην αποστολή με το ιστιοφόρο Estelle, η οποία μετέφερε ανθρωπιστικό υλικό στην κατεχόμενη Γάζα. Ο "αστυνομικός" ρόλος του Ισραήλ στη νοτιοανατολική λεκάνη της Μεσογείου και το διαχρονικό μήνυμα των ανθρωπιστικών αποστολών που δέχονται επιθέσεις σε διεθνή ύδατα, έχοντας μάλιστα θρηνήσει και νεκρούς.
Επίσης, μία μαρτυρία ανώτατου αξιωματούχου της ΕΛΑΣ για τις σχέσεις της Χρυσής Αυγής και της Αστυνομίας, από ρεπορτάζ του Άρη Χατζηστεφάνου για την βρετανική εφημερίδα Guardian. Ένα μικρό ηχητικό (με την κατάλληλη επένδυση) από την επίθεση Μιχαλολιάκου στο μιντιακό κατεστημένο που τον δημιούργησε, στην πρώτη εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου "Ευθέως" στο ΣΚΑΪ.
Τέλος, ο @Doleros μας μεταφέρει όλες τις πληροφορίες σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την σύνταξη του Μνημονίου υπ' αριθμόν 3.
Ακούγονται τα κομμάτια:
1. Dance of the dogs (Μάνος Χατζιδάκις)
2. Gypsy reggae (Goran Bregovic)
3. La primavera (Manu Chao)
4. American idiot (Green Day)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου