Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

7 Σεπ 2012

κάλεσμα στην κοινότητα με αφορμή τις κινητοποιήσεις για τη ΔΕΘ

Σας καλούμε ξανά, αυτή τη φορά με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και τις κινητοποιήσεις που προγραμματίζονται, να καλύψουμε μαζί όσα συμβαίνουν χρησιμοποιώντας το hashtag #rbnews στο twitter. Και να δώσουμε μια ακόμη ώθηση προς τη σοβαρότητα στην έννοια "δημοσιογραφία των πολιτών".
Υπενθυμίζουμε ότι οι διασταυρωμένες ειδήσεις θα δημοσιεύονται στην αρχική σελίδα αυτού του blog τόσο στην ελληνική όσο και την αγγλική γλώσσα, ανοίγοντας ένα παράθυρο στην ενημέρωση των πολιτών του πλανήτη γη που αγωνιούν για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα αυτή την περίοδο αλλά δεν αρκούνται σε ό,τι τα συμβατικά μέσα μεταδίδουν.
Σας καλούμε ξανά, να δώσουμε μορφή και περιεχόμενο στην έννοια "σκεπτόμενο διαδίκτυο", αποφεύγοντας τη μεταφορά σχολίων και ανεπιβεβαίωτων πληροφοριών χρησιμοποιώντας το #rbnews καθώς και να κάνουμε πράξη τον Κώδικα Δεοντολογίας του rbnews και τη Διακήρυξη Αρχών στην οποία από κοινού έχουμε καταλήξει.
Προτεινόμενα hashtags #rbnews #skg #deth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου