Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

15 Ιουν 2012

Mήνυση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου στον Πάνο Μιχαήλ για την εκπομπή του στο radiobubble. Ναι ή όχι;





Spfr meaning speech freedom
















Ένα μήνα ακριβώς μετά την πρώτη μας δημοσίευση  το τοπίο παραμένει θολό!
.--->.
.
“Μήνυση του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου που στρέφεται εναντίον του χρήστη με user name Panos_Michail και αφορά στην εκπομπή της 1/11/09 ” σύμφωνα με την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. “Μήνυση Βγενόπουλου” σύμφωνα και με την Εισαγγελία. “Δεν έχουμε καταθέσει μήνυση εναντίον του radiobubble ή κάποιου χρήστη του” απαντά το δικηγορικό γραφείο του κ. Βγενόπουλου. “Η MIG δεν έχει ασχοληθεί και δεν έχει προβεί σε καμιά νομική ενέργεια. Άρα αν έχει υπάρξει κάτι έχει γίνει αυτεπάγγελτα…. ” δηλώνει ο εκπρόσωπος Τύπου της MIG κ. Κωνσταντινίδης..”  “Δεν έχει κινηθεί αυτεπάγγελτα καμία διαδικασία σε σχέση με το θέμα” μας ενημερώνει η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη συνέχεια. “Δεν έχουμε προβεί σε καμία νομική ενέργεια σχετικά με το θέμα” απαντά και σε εμένα  εχτές ο εκπρόσωπος Τύπου της MIG.
.
Αναμένοντας την εξέλιξη της διαδικασίας, το εάν τελικά θα υπάρξουν κατηγορούμενοι, ποιοι θα είναι και για ποιο λόγο θα κατηγορηθούν, και με το θέμα της ελευθερίας του λόγου ανοικτό... απλώς σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες (μη) εξελίξεις, επισημαίνοντας το λογικά... παράλογο όλων των παραπάνω... Που, τελικά, αποτελεί από μόνο του μια εξέλιξη.
.
Επισημαίνοντας επίσης ότι (για την ώρα) οι άνεμοι απ' τον ασκό του Αιόλου έχουν φέρει μέχρι το διαδικτυακό μπαλκόνι μας, ως σεντόνι από τη γειτονική απλώστρα, το θέμα της άρσης της ανωνυμίας στο διαδίκτυο. Με τη Δίωξη να ξεκινά ζητώντας την IP του χρήστη Panos_Michail λόγω εισαγγελικής παραγγελίας (που ουδέποτε μας κοινοποιήθηκε), τις δηλώσεις του Υπουργού “η άρση της ανωνυμίας, όταν πρόκειται για διακίνηση ιδεών, δεν πρέπει να είναι αποτέλεσμα εξαναγκασμού”   να ακολουθούν. Και την ευγενή μέχρι στιγμής “άρνηση” του κ. Χρυσοχοίδη να απαντήσει στα ερωτήματα που δημοσίως θέτουμε...
.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, στο ίδιο μπαλκόνι, βρήκαμε πολλά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο και τα blogs, (μερικά από αυτά εδώ , εδώ και εδώ.  Δημοσιεύματα που αποδεικνύουν ότι η blogόσφαιρα κάθε άλλο παρά κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Κι ότι είναι έτοιμη να κινητοποιηθεί και να υπερασπιστεί με ταχύτητα και σοβαρότητα όσα επί χρόνια έχει κατακτήσει. Και έχουν να κάνουν με την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.
.
Αυτά τα δημοσιεύματα τα φυλάξαμε στο κουτάκι με την ετικέτα “καλές αναμνήσεις από το 2009”.
.
Με την ελπίδα ότι πρόκειται “περί παρεξηγήσεως” και δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε.
.
Και μεταφέροντάς σας τη σιγουριά ότι αν χρειαστεί θα επανέλθουμε...
.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους μας.
.
Για την ανοικτή ραδιοφωνική κοινότητα
του radiobubble.gr
Αποστόλης Καπαρουδάκης
 .

Όλα τα δημοσιεύματα του radiobubble για το θέμα, εδώ
Όλες οι εκπομπές του Πάνου Μιχαήλ, εδώ
Η εικόνα από εδώ


Σχόλια


Εικόνα: tovytio
και το μυαλό μου είναι θολό και το δικό σας πιο λειψό κλπ.
πέρα απ' την πλάκα και απ' τα μπαλάκια που έρχονται και πάνε, το σημαντικό παραμένει αυτό: "με το θέμα της ελευθερίας του λόγου ανοικτό".
Για να δούμε τί θα δούμε.

Εικόνα: pandoras_smile
Γιατί ο οποιοσδήποτε αυτεπάγγελτος κριτής τα έβαλε με μια εκπομπή που στο κάτω - κάτω ούτε βρίζει ούτε προτρέπει σε βία και φόνους. Όχι δεν τάπαιξα και δεν είμαι υπερβολική!! Απλά κοιτάξτε το link: http://www.facebook.com/group.php?gid=38286663987&...
Οι αυτόκλητοι σωτήρες μας δεν έχουν καμία ενόχληση, ο κύριος (όποιος αποδειχτεί τελικά ότι είναι αυτός, που ζήτησε άρση απορρήτου και χάθηκε!!!! Ας κάνει και καμιά δουλεία χωρίς φθαρμένο σκεπτικό. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ!

Εικόνα: spanaros
Εμένα γιατί μου θυμίζει ένα παλιό παιδικό παιχνίδι η όλη ιστορία ???
http://users.sch.gr/vaxtsavanis/page20.html

Εικόνα: ΤΡΙΑΝΤά ΝΙΚΟΣ
a)το Nαι: δίνει απόδοση 1,3 ...10 βάζεις 13 παίρνεις
b)το ΟΧΙ :δίνει απόδοση 1,8 .. 10 βάζεις 18 παίρνεις
γ)Το ταυτόχρονη αυταπάγγελτη αγωγή και παράλληλα μύνηση εκ μέρους του Κου Βγενόπουλου :δίνει απόδοση 2 ...10 βάζεις 20 παίρνεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου