Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

15 Ιουν 2012

Αρχείο 2009: H δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ζητάει από το radiobubble τα στοιχεία (ip adresss) του Πάνου Μιχαήλ

Aντίγραφο από το παλιό site του radiobubble το πρωτότυπο κείμενο βρίσκεται εδώ





 


Η Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με έγγραφό της, μου ζητάει, ως διαχειριστή του ιστοτόπου radiobubble.gr, και μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία, να της γνωστοποιήσω “τα στοιχεία (ip address) του κατόχου του προφίλ Panos_Michail κατά τις ημερομηνίες 1 Νοεμβρίου και 9 Νοεμβρίου".
--->
1) Το radiobubble δε διατηρεί τις IP του χρηστών του. Οι IP θα μπορούσαν πιθανά να ανασυρθούν μέσω των log files του server μας, όμως

2) Θεωρούμε εκτός των ορίων της δεοντολογίας μας, του νόμου και του Συντάγματος της Ελλάδας, την παροχή προσωπικών στοιχείων των χρηστών μας.

3 ) Ο χρήστης με user name Panos_Michail... είναι ο Πάνος Μιχαήλ.
Ποτέ δεν το κρύψαμε, και ποτέ δεν το έκρυψε.

Το ζωντανό πρόγραμμα, αυτό που εκπέμπεται από το στούντιο μας, αποτελείται εξ ολοκλήρου από ανθρώπους επώνυμους που με την ιδιότητα του δημοσιογράφου, του συγγραφέα, του σκηνοθέτη, του ποιητή, του λάτρη της μουσικής, του blogger, του ενεργού πολίτη εν γένει, δημιουργούν και εκπέμπουν ραδιοφωνικές εκπομπές.

Εκπομπές (επιτρέψτε μας) υψηλού επιπέδου, που τιμούν και το radiobubble και εν γένει τις έννοιες “δημόσιος λόγος”, “δημοσιογραφία”,  “τέχνη”, “ραδιόφωνο” και "νέα μέσα”.

Ακόμη και οι bloggers που εκπέμπουν τις εκπομπές τους μέσω του radiobubble χρησιμοποιώντας μόνο το διαδικτυακό τους ψευδώνυμο, είναι πρόσωπα ιδιαιτέρως γνωστά στη διαδικτυακή κοινότητα και την ελληνική κοινωνία...
Όσα βγαίνουν στον αέρα από τα μικρόφωνά μας, ακολουθούν πιστά όχι μόνο τους νόμους, αλλά και -με δική μας πρωτοβουλία- τον κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, της οποίας άλλωστε αρκετά μέλη της κοινότητάς μας είναι μέλη.

Εγώ προσωπικά, ως διαχειριστής του ιστοτόπου, αναλαμβάνω με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την ευθύνη όσων εκπέμπονται από το ζωντανό μας πρόγραμμα.

Επίσης, μαζί με τον Πάνο, θα γνωστοποιήσουμε και τυπικά στις αρχές... τα ήδη  γνωστά σε όλους στοιχεία του.

Και θα περιμένουμε τις εξελίξεις, ώστε να απαντήσουμε αναλόγως.

Μέχρι τότε, καλούμε κάθε νοήμονα ενεργό πολίτη αυτής της χώρας και ιδιαίτερα τη διαδικτυακή κοινότητα να ενημερωθεί και να ευαισθητοποιηθεί για το θέμα.

Σας προτείνουμε, καταρχάς, να ακούσετε την εκπομπή του Πάνου της 1/11/2009 την οποία θα  βρείτε εδώ, καθώς και την εκπομπή της 9/11/2009 που θα βρείτε εδώ ώστε να αποκτήσετε προσωπική άποψη για το περί τίνος πρόκειται.

Μόνο να εικάσω θα μπορούσα αυτή τη στιγμή ποιός ή ποιοί, λανθασμένα θα μπορούσαν να θεωρήσουν εαυτόν θιγόμενο...

Eάν σήμερα ξεκινάει μια νέα εποχή για το ελληνικό διαδίκτυο και για αυτό που μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ως δημόσιο λόγο, είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε παρέα το επόμενο διάστημα.

Το σίγουρο είναι, ότι όποια κι αν είναι αυτή η “νέα εποχή”, θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά ώστε να φέρει ως συστατικά στοιχεία της, όλα εκείνα για τα οποία επί χρόνια δουλεύουμε σκληρά και έχουν να κάνουν με την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης.

Όλα αυτά που μας έφεραν κοντά με χιλιάδες ανθρώπους και έκαναν κάτι παραπάνω από ευανάγνωστο το ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης και η προσφορά του διαδικτύου και των νέων μέσων.

Τα οποία νέα μέσα, όσο περνάει από το χέρι μας, δε θα γίνουν παλιά.

Με την ελπίδα να κερδίσει η λογική...

Για την ανοικτή ραδιοφωνική κοινότητα radiobubble.gr

Αποστόλης Καπαρουδάκης
με user name Αποστόλης Καπαρουδάκης
και επίσης διαδικτυακό όνομα Eυριπίδης Αγγελόπουλος
(ως τραγική ειρωνία σήμερα…) 17 Νοεμβρίου του 2009

* Όλες οι εκπομπές του Πάνου Μιχαήλ βρίσκονται εδώ. Και το blog του εδώ http://greek-lolita.blogspot.com/
*Για το νομικό μέρος της υπόθεσης θα μιλήσουν πιο ειδικοί από εμένα. Αναμένουμε το άρθρο του elawyer Βασίλη Σωτηρόπουλου ο οποίος έχουμε τη χαρά να χειρίζεται νομικά την υπόθεση. Να επισημάνω μόνο την ανάγκη να υπάρξει σύντομα ένα ξεκάθαρο νομικό πλαίσιο σε σχέση με το ποια είναι στο διαδίκτυο προσωπικά δεδομένα και ποια όχι, ώστε να ξέρουμε κι εμείς πως θα πορευτούμε. Τις θέσεις μας επ’ αυτού, τις ακούτε έτσι κι αλλιώς στις εκπομπές μας εδώ και πολύ καιρό.

*Εάν υπάρξουν εξελίξεις θα πραγματοποιήσουμε άμεσα έκτακτες ενημερωτικές εκπομπές και νέες δημοσιεύσεις, μείνετε συντονισμένοι στο liveradio και στην ιστοσελίδα...

* H εικόνα του post είναι του Πάνου Μιχαήλ.

* Για το twitter προτείνουμε ως tag το #spfr (εννοώντας speech freedom)


Eνημέρωση 18/11/2009: Καταθέσαμε υπόμνημα στο οποίο γράφουμε αυτά που γράφουμε και παρακάτω σε αυτό το post και αναμένουμε...


Σχόλια


Εικόνα: maria mikro analogo
Αυτά τα πράγματα δεν υπάρχουν... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!!! Εν αναμονή εξελίξεων...

Εικόνα: rolling soul
να χαρώ σοσιαλισμό...


Εικόνα: Οι δύο βοσκοί
...Μήπως θέλουν και τα προσωπικά δεδομένα όσων ακροατών αφήνουν σχόλια στις εκπομπές του μεσιέ Μιχαήλ;;; Υ.Γ. Κάτι λέγαμε για διαμάντια αγαπητέ Πάνο...

Εικόνα: Mafalda
Συγκεκινημένη ανακράζω "ψωμί, παιδεία, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ... ωραία μέρα σήμερα ε;;

Εικόνα: spanaros
Τελικά είχανε δεν είχανε πάλι μας εκνευρίσανε μέρες που'ναι....

Εικόνα: ankostis
Παιδιά, ένα θερμό χαιρετισμό κι από μένα για την θαρραλέα στάση σας να αναλάβετε το ρόλο του κυματοθραύστη απέναντι στις λογοκριτικούς κανονισμούς της πολιτείας μας.
Είμαι μέσα να συνεισφέρω ένα μικρό ποσό, αν χρειαστείτε λεφτά για τυχόν δικαστικά έξοδα.
(το email μου το'χετε)
Και σε αυτό το ενδεχόμενο, ίσως θα ήταν καλύτερη ιδέα να στήσετε ένα δημόσιο site με τις οικονομικές συνεισφορές μας ώστε να υπάρχει και διαφάνεια,
σε ένα θέμα *αλληλεγγύης* που αφορά όλους μας

Εικόνα: llama doble
ασκήσεις (εξουσίας) για να μην ξεχνιόμαστε;;; ας τις μετατρέψει η κοινότητα σε ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν παράγει απλώς ...πομφόλυγες. είμαστε παρόντες κι εν εγρηγόρσει!

Εικόνα: Τοσκαλούσα
Δε θα περάσει ο αντιμπλογκισμός!
Αδέρφια, εδώ στη μακρινή μα τόσο αγαπημένη Ιορδανία όλοι αλαλάζουν στους δρόμους και στις πλατείες του Αμμάν:
"Αλί αλί και τρισαλί
σύρτε και φέρτε τον Αλή
μέχρι κι ο Βασιλεύς Αμπντάλα
έπαθε μια κωλοπιλάλα
Αμμάν, Αμμάν, Αμμάν
το ράδιομπαμπλ κυνηγάν!!!"
Βαστάτε αδέρφια, στέλνω Μουτζαχεντίν στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να κάνουν μια φιλική κουβεντούλα. Θα μπουν ζωσμένοι μασούρια δυναμίτη και φωνάζοντας "Ραντιομπαμπλ Αλλάχ ουακμπάρ"
Τοσκαλούσα, από Αμμάν για το Ραδιοβαβλ,

Εικόνα: Cyberella
Συγχαρητήρια που βρήκαν την ημέρα που γιορτάζουμε τη δημοκρατία, το τέλος το φασισμού και των απαγορεύσεων να κάνουν τέτοια επίθεση. Τελικά το Ψωμί, η Παιδεία και η Ελευθερία δεν πρέπει να τα παίρνουμε δεδομένα, πρέπει να τα διαφυλάσσουμε και να αγωνιζόμαστε ασταμάτητα γι αυτά.

Εικόνα: Rodia
Κυριε ελεησον... Τι επίδειξη ειναι παλι αυτη; Κουφαθηκα λεμε.
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ

Εικόνα: Νικόλας Γεωργίου
Ρε παιδιά, που πάει ο νους σας? Απλά δεν θα τους άρεσε το playlist. Να μας πούνε τι τραγούδια θέλουνε να τα παίξουμε.

Εικόνα: entropy0
iSOs καποιος από τη ΔΗΕ να γούσταρει τρελά τις εκπομπες του Π.Μ. και να ήθελε να τον γνωρίσει προσωπικά για να του εκφράσει το θαυμασμό του.
Και ποιος δεν θα χρησιμοποιούσε τα προνόμια που του παράσχει η υπηρεσία του για προσωπική εξυπηρέτηση εφόσον κι όλας δεν απαιτε'ιται εισαγγελική παρέμβαση πλέον - κληρονομιά Σανίδα
Ας το δούμε από την θετικη πλευρά: ότι κι αν είχαν στο νου τους οι της ΔΗΕ, η διαχείριση αυτού του σάιτ ενημερώνοντας για το τρόπο λειτουργίας της υπηρεσίας, είναι κερδισμένη τιμάει την εμπιστοσύνη των χρηστών.
Εδώ τώρα ωστόσο μπαίνουν ερωτήματα όπως πόσοι ακόμα διαχειριστές δέχονται παρόμοιες κλητεύσεις και πόσοι δεν τις αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο και φυσικά ευρέως δεν το μαθαίνουμε ποτέ.
Από την άλλη όπως θα παρακολουθούσαν κάποιον στην πραγματική ζωή έτσι τον παρακολουθούν και στο δίκτυο. Και ερωτώ, μπορούν στην πραγματική ζωή, να πάνε στην ιδιωτική τράπεζα όπου έχω τον λογαριασμό μου και να το ανοίξουν χωρίς ένταλμα;
Γιατί στο internet να μπορούν χωρίς ένταλμα να παρακολουθήσουν μια ip address; Πρέπει να αποφασίσουμε αν οι λογαριασμοί που φτιάχνουμε στο νετ είναι επιτέλους προσωπικά δεδομένα ή όχι.

Εικόνα: Michael_Sc
Παρών κι εγώ. Και στα περί δημοσιογραφίας και δημόσιας γραφής, μάρτυρας υπεράσπισης - αν φτάσετε ως εκεί.

Εικόνα: TheSkyEtc
"..the uproar awoke Mr. Jones, who sprang out of bed, making sure that there was a fox in the yard. He seized the gun which always stood in a corner of his bedroom, and let fly a charge of number 6 shot into the darkness.."
Από τη "Φάρμα των Ζώων" του Όργουελ

Εικόνα: kaleidoskopio
Σύντροφε, φίλε, μέντορα, και αγαπημένε Πάνο Μιχαήλ, και φυσικά αγαπητό ρέντιομπάμπλ, το Καλειδοσκόπιο να ξέρετε είναι εκεί για όποια υποστήριξη, και "γίνεται και θέμα στο περιοδικό", όπως ανέφερε και ο κύριος Αποστόλης, η όλη ιστορία. Χωρίς περαιτέρω σχολιασμό, αφήνω αυτο το σχόλιο.

Εικόνα: contrabbando
1. Αλληλεγγύη στον ομοιοκατάληκτο σύντροφο Πάνο Μιχαήλ (από τον Καίσαρα Εμμανουήλ)
2. Δεν καταθέτουμε τα IP μας. Τα ανταλλάσσουμε όμως με IPOD και IPHONE.
3. Έχω εδώ τον Αλή που μου έστειλε ο Τοσκαλούσα. Να τον αμολήσω;
4. Απορία: αυτήν την ΔΗΕ την πληρώνουμε όπως τη ΔΕΗ και την ΕΡΤ; Άμα είναι έτσι, να πάω κι εγώ μαζί με τον Αλή.
5. Ο υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ. με είχε διαβεβαιώσει την προηγούμενη εβδομάδα πως στο στοίχημα η δίωξη κατά του radiobubble είχε καλύτερη απόδοση από τη σύλληψη του Ριζάι. Χάσαμε του κόσμου τα λεφτά...
6. Και για να δω αν κατάλαβα καλά: κάποιοι ενοχλούνται από την αισθητική των σχολίων του Πάνου Μιχαήλ και δεν ενοχλούνται από την αισθητική των απαντήσεών τους στις διάφορες συνεντεύξεις; Άντε μην ανοίξω το στόμα μου - που θα το κάνω από μικροφώνου, δηλαδή..
Καίσαρ Εμμανουήλ

Εικόνα: contrabbando
Παρεμπιπτόντως, μόλις ξεμπλέξει η ΔΗΕ με την ηλεκτρονική παρακολούθηση της πορείας, των Εξαρχείων και των πιτσιρικάδων- τρομοκρατών, θα μας ενδιέφερε να ακουστεί το όνομα αυτού που ζήτησε το ip... Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους - Καίσαρ

Εικόνα: Rodia
Μηπως συμβαινει αυτο που λεει η παροιμια "τα λεν τη πεθερα για να τ' ακουει η νυφη"; Μηπως τα ονοματα με καταληξη -ήλ, περιποιουν αντιποιηση αρχης; (αρχη=Ηλ. τελος=ήλ) Οσο δε βρισκω απαντησεις, τρελαινομαι περισσοτερο...

Εικόνα: Rodia
Dr Who Εισαι με τα καλα σου; Να σκεφτεις κιολας οτι τα γραφομενα στο FB δεν σβηνονται.

Εικόνα: Doctor Who
(copy/paste σχολίου μου στο facebook)
Ντροπή και αίσχος. Τι να πω. Πραγματικά λυπάμαι για τη χούντα του παρακράτους και των οικονομικών συμφερόντων. Και δε νομίζω ότι άκουσαν καν την εκπομπή όπως λέει και η dj-free (έλεγε στο facebook οτι δεν άκουσε τίποτα κακό στην εκπομπή)...
αλλά εστίασαν στη φωτογραφία και μόνο. Ήταν αρκετό γι' αυτούς. Συμφωνώ με τον Καπαρουδάκη ότι είναι τραγικό συμβάν και ανήμερα μάλιστα μιας τέτοιας επετείου να υπάρχει μια τέτοια ραδιοφωνική φίμωση.
Αλλά επειδή υποψιάζομαι ότι η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε αυτεπαγγέλτως από τη ΥΔΗΕ, τέτοιες μέρες πριν 35-40 χρόνια, ο θυρωρός, ο ταξιτζής και ο περιπτεράς ήταν ο Αρτέμης Μάτσας της δικτακτορίας... Τώρα έχουμε Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Οι εποχές άλλαξαν. Λες και αν έβαζε ο Μιχαήλ τη δική μου φάτσα στη φώτο και με έβριζε πατόκορφα σε όλη την εκπομπή του, θα τους έκαιγε ιδιαίτερα.
Εν κατακλείδι όλα αυτά ειναι ΧΟΥΝΤΙΚΑ και ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ πράγματα, όχι δεν είμαι ούτε κομμουνιστής, ούτε αναρχικός, ούτε τρομοκράτης. Τέτοιες κινήσεις από μηχανισμούς του κράτους είναι ύποπτες και ταυτόχρονα και επικίνδυνες και δεν πρέπει να τις παίρνουμε για πλάκα και σάτιρα.
Κάτσε μην ξανοίγομαι όμως και εγώ και βρεθώ σε καμία ραδιοφωνική Mακρόνησο.
και για να μην ταλαιπωρώ εσάς και τους υπευθύνους της ΥΔΗΕ η δική μου ip είναι 164.78.198.47

Εικόνα: godspeed
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας μικρός κακομαθημένος κύριος. Πηγαίνοντας ένα πρωινό στη δουλειά του, σκόνταψε πάνω σ' ενα δεντρακι. Παρατηρώντας το λίγο καλύτερα του έκανε (αρνητική) εντύπωση το εξής:
Ενα κλαδί σχημάτιζε ξεκάθαρα το πρώτο γράμμα του μικρού του ονόματος (!) κι ένα άλλο, ακριβώς από πάνω, αναπαριστούσε μια μούτζα! Εξοργήστικε! Άρχισε να βγάζει καπνούς από τ' αυτιά σαν εκείνο τον τύπο της παλιάς διαφήμισης μπαχαρικών που έκανε το λάθος ν' αναμετρηθεί με το πιπέρι! Το δέντρο τον εξύβριζε! Αποφάσισε με συνοπτικές διαδικασίες να το ξεριζώσει.. χωρίς αποτέλεσμα ομως, γιατί... (η συνέχεια στο επόμενο επεισόδιο)
πι ες: Η ΔΗΕ διαθέτει τμήμα υποστήριξης πελατών σε θέματα δικτύου?.. γιατί ο πάροχος μου δεν ειναι καθόλου εξυπηρετικός :(

Εικόνα: tovytio
τί έγινε ρε παιδιά μας την πέσανε; ψάχνει τα στοιχεία μας η υπερεσία; Α ρε παλιόπαιδο Πάνε.
(Και γιατί δεν τραβάνε καμιά αγωγή απευθείας οι θιγόμενοι; Μιαν υπόληψη την έχουν, πόσο την κοστολογούν να μας πουν να πλερώσουμε, να τελειώνουμε).
(μπορεί και να είναι φιλοσοφική η ερώτηση από την ΔΗΕ. Άραγε ποιός είναι ο Πάνος Μιχαήλ;)

Εικόνα: contrabbando
@rodia, καλά πας να μπλέξεις κι εμάς τα αθώα που στόμα έχουμε και μιλιά δεν έχουμε, και δεν έχουμε καθυβρίσει και κανέναν; Μιλώ για την ερμηνεία σας με την κατάληξη, αγαπητή.
Καίσαρ ΕμμανουΗΛ
Y.Γ. τα captcha μου κάνουν πλάκα: loyalest recordings!!!!!

Εικόνα: Αποστόλης
Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον, τη συμπαράσταση, την ευαισθησία και την "επαγρύπνιση".
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και όσους μέσω twitter (tag #spfr ) των Blog και των site τους (θα υπάρξει και αναλυτική καταγραφή) φρόντισαν και φροντίζουν να ενημερωθεί ο κόσμος.
Ελάτε στο Godot την Πέμπτη να τα πούμε από κοντά και με ηρεμία.
http://www.radiobubble.gr/el/tags/radiobubble-godot
Μόλις έχουμε νέα, όπως ξέρετε πολύ καλά, θα σας ενημερώσουμε. Περιμένουμε να δούμε τι είναι αυτό ακριβώς που ενόχλησε και ποιός είναι αυτός που ενοχλήθηκε. Κι όταν λέω "να δούμε", εννοώ να μας κοινοποιηθεί κάτι επίσημα όπως ο νόμος απαιτεί.
Μέχρι τότε, παρακαλώ να μην κάνουμε υποθέσεις και σενάρια τα οποία πιθανά δεν ευσταθούν και να αποφεύγουμε γενικόλογους, αφοριστικούς και πιθανά ατυχείς χαρακτηρισμούς (Doctor Who για σένα τα λέω αυτά). Επίσης να μην αναπαράγουμε εδώ συζητήσεις που έγιναν αλλού (δόκτορα πάλι για σένα το λέω αυτό) χωρίς να βάζουμε ούτε καν link και μάλιστα όταν αναφέρουμε κι άλλους που συμμετείχαν στις συζητήσεις αυτές.
Τα σχόλια είναι εδώ ανοικτά για κάθε είδους (σοβαρή) συζήτηση.
Ο elaywer έχει ήδη "ποστάρει" εδώ
http://elawyer.blogspot.com/2009/11/h.html
σχετικά με την άρση του απορρήτου
Κανείς δεν έχασε μαθαίνοντας αναλυτικά τι λέει ο νόμος για αυτού του είδους τα θέματα που μας απασχολούν όλους.
Πιθανά το Σάββατο 11πμ θα εκπέμψουμε μια εκπομπή αφιερωμένη στο θέμα.
Για ό,τι νεώτερο, εννοείται, θα κάνουμε και δημοσίευση και έκτακτη εκπομπή αν χρειαστεί.
Εδώ είμαστε (όλοι...;).

Εικόνα: Dark Angel
Δεν κατάλαβα γιατί ζητάει την IP

Εικόνα: Anonymous
Ευτυχώς υπάρχει το δεδικασμένο της Έφης Σαρρή και νομίζω δεν θα έχει πρόβλημα ο Πάνος.

Εικόνα: maria mikro analogo

Εικόνα: demetria
και σας ερωτώ, κύριοι, ποια είναι αυτή η ραδιόφουσκα? Nom, prenom, profession. Είναι παντρεμένη? έχει παιδιά? ηλικία? έχει μήπως πει τη λέξη από "μι"? Είχε ποτέ συνάψει ερωτικάς σχέσεις με τον Π.Μ. ή μήπως με την ντεμέτρια? Τώρα τι να πω... να αρχίσουμε να συζητάμε για την συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία έκφρασης, το διαδίκτυο ως χώρο κατεξοχήν ελεύθερης έκφρασης..κλπ κλπ; Ε, μάλλον αυτά θα αρχίσουμε να συζητάμε.. πάλι... Η κοινότητα και ο Πάνος έχουν την στήριξή μου

Εικόνα: edmon
Αδιανόητο. Εγώ πάντως μπορώ να βοηθήσω τους διώκτες προσφέροντας απίστευτες λεπτομέρειες από την ζωή του Πάνου, πέρσι τον Νοέμβρη στην Θεσ/νίκη. Ρε Πάνο, τόση ακροαματικότητα πια? Κοίτα να δεις...
Χωρίς πλάκα, εκτός το ότι στηρίζουμε Πάνο, πρέπει να το συζητήσουμε το θέμα (πχ κάποια μέρα συνάντηση στο γραφείο) γιατί συμβαίνει καιρό με bloggers, απλά τώρα και σε μας.

Εικόνα: Mexican_Moon
Χέβη μέταλ πράματα δηλαδή...
Together we stand...
Divided we fall...

Εικόνα: asteriosk
Λευτεριά στην έκφραση μέσω διαδικτύου,στον τύπο στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Απίστευτα πράγματα είναι αυτά παιδιά.Μάλλον μπαίνουμε σε νέα εποχή.δείτε και τη μήνυση του εισαγγελέα στον πρύτανη του ΕΜΠ για το Indymedia.Κάτι πρέπει να γίνει πάντως.
Αποστόλη αν μέχρι την Πέμπτη το βράδυ έχουμε βγει στην παρανομία πρέπει να κανονισουμε που θα γίνει το πάρτυ...

Εικόνα: ptrs_0
Γειά σου Πάνο "μεγαλοεγκληματία"! :) Η ελευθερία του λόγου σου και του λόγου όλων εδώ κι εκεί είναι αυτό που μας κινεί δίνοντας πολλές φορές και νόημα στην ύπαρξη μας... έχεις την στήριξή μου. Συνέχισε να ζεις!

Εικόνα: dhyda
"...με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί..."?
http://www.youtube.com/watch?v=IuOjJaLZhGk

Εικόνα: palioxaraktiras
Επειδη ειμαι ασχετος θελω να μαθω τι ειναι η ΙΡ ?
Εχει καμμια σχεση με τη ΒΡ ή με τους V IP οπως λενε τους διασημους στο χωριο μου?
Αλλα γιατι ρωταω εσας? Το Γκουγλαρισα κι εμαθα πολλα. Αναμεσα σε αυτα που εμαθα ειναι και το οτι υπαρχουν πολλες εκδοσεις ΙΡ Ας μας διευκρινισουν ποια απ ολες θελουν?
Μπορουμε ισως να τους δωσουμε μια παλια εκδοση και να τους παραπλανησουμε. Να ψαχνουν πεθαμενους. Θυμαμαι ο πατερας μου ειχε μια ΙΡ κλειδωμενη στο κομοδινο του κι εγω ασχετος και τοτε οπως και τωρα νομζα πως εκρυβε το Φανταζιο απο τα αθωα παιδικα μου ματια.
Σοβαρα τωρα καλο θα ηταν να πιασουμε να στελνουμε μελια (emails στα αγγλικα) και να δημιουργησουμε ενα ισχυρο μπλοκ αντιστασης.
Ετσι καποιο κειμενο κοινο ειναι απαραιτητο. Ας μη κινηθουμε ο καθενας ξεχωριστα αλλα με κοινο μηνυμα ωστε να αποκτησει μεγαλυτερη δυναμικη και να κοινοποιηθει ουσιαστικα σε μεγαλυτερο αριθμο ανθρωπων.
Συνεπως μολις υπαρξη ενημερωση ας κανουμε μια μαζωξη στο ραδιομεγαρο ωστε να συντονισουμε τις κινησεις μας. Τελος χρειαζεται και καποιος δικηγορος με "πολιτικο χαρακτηρα" μια και το θεμα της ελευθεριας της εκφρασης δεν ειναι μονο διαδικτυακο αλλα κοινωνικο και πολιτικο ζητημα.
Εδω δεν θιγονται μονο διαδικτυακες ελευθεριες αλλα η ελευθερια της εκφρασης.
Θα επανελθω Δημητριος (ψευδωνυμο του επωνυμου palioxaraktira)

Εικόνα: Panos_Michail
Προς το παρόν πάντως όλοι οι νεκροί είναι κύριοι.
Επιμένω;-)
http://greek-lolita.blogspot.com/2009/11/all-dead-...

Εικόνα: llama doble
@Panos_Michail !!!!! αν αυτός ο ΛΟΓΟΣ είναι που φοβίζει τους φορείς της εξουσίας, της αμάθειας και του εφησυχασμού, τότε δεν χωράει αμφιβολία... συντάσσομαι !!!

Εικόνα: trol
To melodramaREMIX44 to exw luwsei apo tin imera pou to akousa kai pia to gnwrizw sxedon ap' eksw. Molis xthes bradu esteila kai ena minima ston ggl oti super ekpompi pragmatika. Idea den eixa gia ola auta, simera to prwi eidai to post kai eimai sxedon ....sokarismeni. Ektos autou, noiwthw kai hlithia. Epeidi tin ekpompi 44 tin exw mathei apeksw kai pali den mporw na katalabw, mporei paidia kapoios na mou eksigisei -like u would explain in a kid really- WHAT THE HELL IS THE ISSUE WITH IT? Eleos diladi.

Εικόνα: e-lawyer
Αφιερωμένο σε όλους:
http://www.youtube.com/watch?v=Rn5-VN3SH1o

Εικόνα: Mavros Gatos
Πάνο με την τεράστια ψυχή, αν αυτό αξίζει κάτι, είμαστε όλοι μαζί σου. Όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και πρακτικά, μια που όλοι μας βράζουμε στο ίδιο καζάνι.
Αλλά, ρε παιδιά, δεν είχατε πιστεψει πως με την αλλαγή της κυβέρνησης θ άλλαζε κάτι;;;....

Εικόνα: streetfox
… και εγώ δεν ξέρω τι είναι το ip… αλλά δεν το δίνω!!
Αυτό που ξέρω είναι πως είμαστε μαζί σου
Υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης
…σε απλές αξίες δλδ.

Εικόνα: nthomas
Γεια σου Αποστόλη
Τι να δώσεις λέει (!!!); Ρε δε μπα να κουρεύονται…
Έκατσα κι άκουσα ολόκληρη την εκπομπή (111’) αλλά δεν κατάλαβα ποιον και σε τι ενόχλησε ώστε να ασχοληθεί μαζί της υπηρεσία των Cyber-Rambo.
Ευτυχώς που το ηλεκτρονικό έγκλημα διώκεται τόσο καλά όσο και τα υπόλοιπα εγκλήματα. Πόσο βλάξ μπορεί να είναι το όργανο ή η υπερεσία όταν έχει το όνομα και ψάχνει την IP?
Νίκος

Εικόνα: anemos5
παρακαλω πείτε μας τον λόγο που θέλουν να δουν την ip για να καταγγελθεί και απο τους ενωμενους bloggers
παντως ειναι λιγο παραξενο αφου H δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος μπορει να βρει οποιαδήποτε ip θέλει μόνη της

Εικόνα: A.F.Marx
Ευχαριστώ την Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, χάρη στην οποία ενημερώθηκα για το πόσο όμορφες εκπομπές κάνει ο Πάνος Μιχαήλ στο radiobubble.
Πραγματικά χρήσιμη υπηρεσία.
Πάνο κέρδισες ένα ακροατή ακόμα.
:)

Εικόνα: Kiss
Συμφωνώ με τον anemos5, μπορούν να βρούν οποιαδήποτε ip...

Εικόνα: fuzzy
Σιγά μην αφήνανε το διαδίκτυο χωρίς κοστουμι
Παίδες μαζί σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου