Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

13 Φεβ 2012

το #rbnews στα πλέον δημοφιλή hashtags


Ευχαριστούμε όλους όσοι εχτές, για άλλη μια φορά, ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του news.radiobubble.gr. και βοηθήσατε την έννοια "δημοσιογραφία των πολιτών" στη χώρα μας, να κάνει ένα ακόμη βήμα προς τη σοβαρότητα και τη "νέα εποχή".

To hashtag #rbnews βρέθηκε ξανά ανάμεσα στα πλέον δημοφιλή, ενώ χιλιάδες πολίτες ενημερώθηκαν μέσω της αρχικής σελιδας του blog όπου δημοσιεύονται οι διασταυρωμένες ειδήσεις .

 Κι αφού προφανώς τα νούμερα δεν αποτελούν δείκτη ποιότητας, με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους πολίτες που μέσω του #rbnews, φρόντιζαν να μεταφέρουν ειδήσεις με σοβαρότητα και εγκυρότητα, αποφεύγοντας κραυγές και άνευ λόγου σχόλια.

  Σας θυμίζουμε ότι βρισκόμαστε ακόμη στα πρώτα μας βήματα, σε σχέση με τα όσα σκεφτόμαστε και προγραμματίζουμε για το μέλλον, μιας και διαρκές μας όραμα αποτελεί το να μην αφήσουμε τα νέα μέσα... να γίνουνε παλιά.

  Σας υπενθυμίζουμε επίσης ότι σε μεγάλο βαθμό η πραγματοποίηση όσων προγραμματίζουμε για το μέλλον θα εξαρτηθεί από την οικονομική σας συμβολή και σας καλούμε άμεσα να στηρίξετε το εγχείρημα και οικονομικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου