Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

6 Φεβ 2012

«Δελτίον» συγκεντρώσεων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη

Συγκεντρώσεις και πορείες καλούνται σήμερα στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη ενάντια στην επικείμενη συμφωνία κυβέρνησης - τρόικας για μεγάλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, υγεία και στις απολύσεις.

Στην Αθήνα στις 18.00 καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια ενώ ταυτόχρονα στις 18.00 καλούν αναρχικοί/ες και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην πλατεία Κλαυθμώνος. Το ΚΚΕ καλεί στις 18.00 στην Ομόνοια.

Στη Θεσσαλονίκη σε συγκέντρωση και πορεία καλούν σήμερα η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων και ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης στις 18.30 στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί το λαό της πόλης αύριο στις 18.30, στην πλατεία Αγίας Σοφίας σε συλλαλητήριο ενάντια στις τελευταίες αποφάσεις τρόικας και κυβέρνησης που οδηγούν το λαό σε εξαθλίωση. Μετά τα χθεσινά παζάρια της τρόικας και των μοιραίων,άβουλων και συνένοχων- ταυτόχρονα-κυβερνητικών εταίρων, ο ελληνικός λαός θυσιάζεται στο βωμό των καπιταλιστικών αγορών», σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ

Σε συγκέντρωση και πορεία καλεί η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα.

«Η επαίσχυντη συμφωνία των κομμάτων της συγκυβέρνησης του μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑ.Ο.Σ να προχωρήσουν στο σφαγιασμό των μισθών, των συντάξεων, των κοινωνικών δαπανών ως δώρο στη Τρόικα, στους Τραπεζίτες, την ΕΚΤ,Το ΔΝΤ και την ΕΕ για να εξασφαλιστεί η νέα δανεική σύμβαση-θηλιά στο λαιμό των εργαζόμενων και της νεολαίας πρέπει να ανατραπεί εδώ και τώρα!», αναφέρει.

«Άμεσα να προχωρήσουμε σε Γενική Απεργία μέχρι να πέσει η πραξικοπηματική κυβέρνησης και να πάρουν πίσω τα αντεργατικά μέτρα! Ώρα να κλιμακώσουμε για να τους διώξουμε! Να επιβάλουμε τη εργατική απάντηση στη κρίσης τους!», σημειώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου