Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

26 Ιαν 2012

Χρυσοχοΐδης: «Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις»


Την... ύλη του μνημονίου φαίνεται να καλύπτει κάθε μέρα που περνάει ο υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, ανασκευάζοντας μερικώς την αρχική του δήλωση περί μη ανάγνωσης του μνημονίου. 
Ο υπ. Ανάπτυξης συνεχίζει να συνθέτει ένα ακόμη κομμάτι στο διαλυόμενο παζλ του ΠΑΣΟΚ το οποίο σύμφωνα με έρευνα της VPRC, κατρακυλάει στην 5η θέση όσον αφορά στην πρόθεση ψήφου.
Ο υπουργός Ανάπτυξης, αναφερόμενος στις δηλώσεις του ότι δεν διάβασε το μνημόνιο, είπε σε συνέντευξή του στο ΜΈGΑ ότι «λογοδοτώ με δράση και ευθύνη, δεν λιποτακτώ»«Γνώριζα τις βασικές κατευθύνσεις», είπε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ότι δεν γνώριζε αναλυτικά το περιεχόμενο των 2.200 σελίδων του μνημονίου. «Ξέρω ότι ταράζω τα νερά ενός πολιτικού συστήματος που είναι πεθαμένο και επιχειρεί μέσα σε μια κλινική έκτακτης ανάγκης να σωθεί» επεσήμανε.
«Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε μείνει λίγοι. Άλλος ένας λιγότερος» …δήλωσε, τονίζοντας ότι η συζήτηση που γίνεται για πιθανή διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ δεν τον αφορά.  « Ο καθένας έχει μια πορεία. Όποιος αμφισβητεί τη δική μου πορεία να το καταθέσει», τόνισε επιπλέον.
«Αγωνίζομαι κάθε μέρα να κάνω τη δουλειά μου και στη δουλειά μου είμαι πετυχημένος. Αυτό που έπρεπε να κάνω, και στην παρούσα κυβέρνηση και στην προηγούμενη, στο σύνολό του το έκανα και με το παραπάνω» σημείωσε τέλος. 
Πηγή: alterthess 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου