Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

26 Ιαν 2012

Εκδηλώσεις για τους απεργούς της Χαλυβουργίας
σε Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα

Εκδήλωση με αντιπροσωπεία εργαζομένων απεργών από την Ελληνική Χαλυβουργία, εργαζόμενους από τα εργoστάσια της Θεσσαλονίκης πρώην Ελλενίτ, Πετζετάκης και από το χώρο των ΜΜΕ που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις τους τελευταίους μήνες διοργανώνεται την Παρασκευή στην Θεσσαλονίκη.
Την εκδήλωση διοργανώνει η Πρωτοβουλία Πρωτοβάθμιων Σωματείων αύριο, Πέμπτη, στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο ενώ μετά θα ακολουθήσει εκδήλωση οικονομικής ενίσχυσης του αγώνα των χαλυβουργών.


Παράλληλα, στις 7:30 μ.μ. την Παρασκευή, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας η Α΄ ΕΛΜΕ Μεσσηνίας, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ο Σύλλογος Εργαζομένων Ελλ. Γεωργικού Οργανισμού "Δήμητρα", τα Σωματεία Εργαζομένων ΔΕΗ Καλαμάτας και η «Ανοιχτή Συνέλευση» οργανώνουν συνάντηση και συζήτηση με τους εργαζομένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των κινητοποιήσεων. 

Θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν εκπρόσωποι από τα σωματεία εργαζομένων της Χαλυβουργίας, του Alter και της Ελευθεροτυπίας.



Τέλος, στον Βόλο, το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα απευθύνει κάλεσμα για πορεία αλληλεγγύης στους χαλυβουργούς, στην Πλατεία Ελευθερίας, 12:30 μ.μ. - Σάββατο


Πηγές: Αlterthess, Βαθύ Κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου