Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

11 Νοε 2011

Μείωση τιμών για τα tablets το 2012

Tablets υπάρχουν και μάλιστα φαίνεται πως ο ανταγωνισμός φέρνει αποτελέσματα και τα κάνει ακόμα ποιο φθηνά. Σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς, γύρω στα τέλη του 2012 τα tablets υψηλών επιδόσεων θα πέσουν κάτω από τα 300€.
Αναλυτικά οι τιμές των tablet με οθόνη 10” ιντσών θα μειωθούν στα $299 με $399 δολάρια. Όσο για τα tablets με 7” ιντσών οθόνη θα κυμαίνονται μεταξύ $199 και $249 δολαρίων.
Η Amazon φέρεται να φέρει σημαντικό ρόλο στην μείωση τον τιμών αφού παρουσίασε το Σεμπτέβριο το Kindle Fire tablet στην τιμή των 199$ με αποτέλεσμα να παρασύρει και τους άλλους κατασκευαστές σε μείωση τιμών. Βέβαια η Amazon θέλοντας να κρατήσει το φθηνότερο tablet υπάρχουν πληροφορίες για μείωση της τιμής του  Kindle Fire στα 149$.
 Και η τιμές των eReaders προβλέπεται να μειωθούν αρκετά, με το Amazon Kindle πιθανότατα να κοστίζει $49 δολάρια από 79$ σήμερα ενώ η αντίστοιχη συσκευή της Barnes & Noble προβλέπεται να πέσει στα $99 δολάρια.Αν η έκδοση ηλεκτρονικών τίτλων βιβλίων έχει την αναμενόμενη αύξηση έκδοσης νέων τίτλων ίσως πολύ σύντομα να μιλάμε για το τέλος του κλασσικού έντυπου βιβλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου