Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

7 Νοε 2011

Μην ανησυχείτε χρήστες του Facebook, ο ψηφιακός σας κόσμος δεν πρόκειται να καταρρεύσει ακόμα

Θα μπορείτε ακόμα να ανεβάζεται φωτογραφίες από τις διαδηλώσεις και να κάνετε dislike σε πολιτικούς αφού οι Anonymous δήλωσαν πως δεν πρόκειται να στραφούν εναντίον του δημοφιλές δικτύου ή άλλου δικτύου κοινωνικής δικτύωσης αφού μέσα από αυτά ,όπως υποστηρίζουν μπορούν  τα μέλη των Anonymous να επικοινωνούν μεταξύ τους «Όποιος εχθρεύεται τα μέσα που χρησιμοποιούμε, είναι εχθρός του κινήματος» δήλωσαν (10 μήνες βέβαια από τις αρχικές τους απειλές).

Οι Anonymous είπαν ότι όλη η επιχείρηση στήθηκε από ένα μέλος τους τον Anthony του οποίου τα στοιχεία έδωσαν από το pastebin.com , με αληθινό ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο και οι Anonymous προτρέπουν τους οπαδούς του κινήματος να τον πάρουν τηλέφωνο και να τον κατακεραυνώσουν "Give this wanker a call and tell him what a piece of rubbish he is". Ο ίδιος πάντως, λέει ότι μετακόμισε, επίσης ο ίδιος επικοινώνησε με το Cnet και απάντησε ότι δεν εκτέλεσε ποτέ την OpFacebook, συνέβαλε όμως στην δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook, όπου συγκέντρωνε πληροφόρηση από διάφορες πηγές.
Όπως εξηγεί, πριν από 10 μήνες άρχισαν να πέφτουν σελίδες από το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς προειδοποίηση. Τότε γεννήθηκε η φημολογία περί επιχείρηση εναντίον του Facebook. Ο Anthony λέει ότι, μίλησε προσωπικά μέσω IRC με πέντε ανθρώπους που του έδιναν πληροφορίες, ώσπου έλαβε ένα mail από τον lulz kitty KaptainMeow.Ο Κάπταιν από την πλευρά του τον κατηγορούσε ότι διασπείρει ψευδή στοιχεία για δήθεν επίθεση στο Facebook και του έδωσε  24 ώρες να βγει και να διαψεύσει όλα όσα υποστήριζε. «Χρησιμοποιήθηκα όμως κατά κάποιον τρόπο ως αποδιοπομπαίος τράγος, όταν οι Anonymous διαπίστωσαν ότι δεν μπορούσαν να καταρρίψουν το Facebook», καταλήγει η δήλωσή του.
Η αλήθεια μάλλον βρίσκεται κάπου στην μέση και το σημαντικό είναι πως μπορείτε να κάνετε like dislike άνετα χωρίς να αγχώνεστε μην παρεξηγηθούν οι mutual.

by Fotek

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου