Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

15 Νοε 2011

Ανοικτό κάλεσμα στην κοινότητα: (για άλλη μια φορά) να καλύψουμε μαζί τα γεγονότα

Η κοινότητα των πολιτών που δραστηριοποιούμαστε στο Διαδίκτυο μέσω του blog news.radiobubble.gr και του hashtag #rbnews, με αφορμή τις κινητοποιήσεις για "τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου", σας καλούμε για άλλη μια φορά να καλύψουμε μαζί τα όσα θα συμβούν αυτό το τριήμερο, δίνοντας στην έννοια "δημοσιογραφία των πολιτών" μια ακόμη ώθηση προς τη σοβαρότητα.

Σας καλούμε να γίνουμε εμείς, ξανά, η όαση απέναντι, τόσο στις κραυγές, όσο και την έντεχνη αποσιοοποίηση των γεγονότων, που συνήθως προσφέρουν απλώχερα τα συμβατικά μέσα, ηλεκτρονικά και μη.

Σας καλούμε να χρησιμοποιείτε το #rbnews μεταφέροντας ειδήσεις, ακολουθώντας πάντοτε τις αρχές και τον κώδικα δεοντολογίας τον οποίο έχουμε από κοινού διαμορφώσει. Αποφεύγοντας τη μεταφορά "σχολίων" και "φημών" κάθε είδους.

Εάν θέλετε να συμβάλετε στον καλύτερο συντονισμό της προσπάθειας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail (radiobubblenews /at/ gmail.com) ενημερώνοντάς μας σε ποιό σημείο της πόλης σκοπεύετε να βρίσκεστε και από που θα δημοσιεύετε ειδήσεις.

  • Οι διασταυρωμένες ειδήσεις θα βρίσκονται στην αρχική σελίδα αυτού του blog.
  • Το coveritlive, μέσω του οποίου εμφανίζονται οι διασταυρωμένες ειδήσεις, είναι ελεύθερο για ενσωμάτωση στα blog σας (εάν το επιθυμείτε μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο radiobubblenews (at) gmail.com)
  • Το ραδιοφωνικό πρόγραμμα ροής του radiobubble, θα προσαρμοστεί ανάλογα με τη ροή των γεγονότων και εάν υπάρξει ανάγκη θα μεταδοθούν έκτακτα δελτία ειδήσεων και θα υπάρξουν ζωντανές συνδέσεις. 
Προτεινόμενα hashtags (εκτός του #rbnews): #17ngr

Να συντονίσουμε τα πληκτρολόγιά μας, 
Να πάμε την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών ένα βήμα πιο μπροστά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου