Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

21 Νοε 2011

Επίσκεψη Παπαδήμου στις Βρυξέλλες σήμερα

Ασφαλείς πληροφορίες θέλουν τον υπουργό Περιβάλλοντος, κ. Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να βρίσκεται στις Βρυξέλλες για τη διεξαγωγή συνομιλιών σχετικά με το σχέδιο «Ήλιος».

Τις Βρυξέλλες επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Λουκάς Παπαδήμος. Ο πρωθυπουργός πρόκειται να έχει συναντήσεις με τον πρόεδρο της Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, τον Επίτροπο Οικονομικών Όλι Ρέν και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν Βαν Ρόμπαϋ. Αύριο ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Λουξεμβούργο για να συναντήσει τον Πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν-Κλωντ Γιούνκερ.

Στο επίκεντρο των συνομιλιών θα βρεθεί η εκταμίευση της 6ης δόσης, υπό το φόντο του αιτήματος για γραπτή δέσμευση των δύο μεγάλων κομμάτων και της κυβέρνησης περί της εφαρμογής της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου. Και όλα αυτά μέσα στο κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας που προκαλούν οι εξελίξεις στην Ευρωζώνη, αλλά και εν αναμονή των νέων προτάσεων της Επιτροπής σχετικά με την ενίσχυση της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Διακυβέρνησης.

Παραλληλα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στις Βρυξέλλες βρίσκεται σήμερα και ο υπουργός Περιβάλλοντος, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, με σκοπό να έχει συνομιλίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο σχετικά με το σχέδιο «Ήλιος». Εδώ μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την αναζήτηση συμβούλων για το εν λόγω σχέδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου