Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

11 Οκτ 2011

Ε. Βενιζέλος προς Βάσω Παπανδρέου: «Ρίξτε την κυβέρνηση!»

«Ομαδικά πυρά» σήμερα κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον διευρυμένο ΚΤΕ Οικονομίας, με προεξέχουσα την Βάσω Παπανδρέου. «Η κυβέρνηση έχει ανοίξει 77 οργανισμούς μέσα σε δύο χρόνια...» υποστήριξε μαινόμενη - οι φωνές της ακούγονταν στους διαδρόμους της Βουλής - «...να κλείσετε αυτούς πρώτα και να κάνετε πόθεν έσχες για την τελευταία δεκαετία. Επιτέλους να πάει ένας πολιτικός στην φυλακή!». Σε έντονο ύφος ήταν και η έμμεση απάντηση του υπουργού Οικονομικών προς την κα Παπανδρέου, απευθυνόμενος όμως σε όλους τους παρευρισκόμενους βουλευτές: «Αν νομίζετε ότι η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική ή δεν έχει ηθικό υπόβαθρο, ρίξτε την!».

Στην συνεδρίαση του ΚΤΕ οι κ.κ. Βενιζέλος, Κουτρουμάνης και Ρέππας συγκέντρωσαν τα πυρά των βουλευτών , ειδικά για το «πολυνομοσχέδιο» με την διάταξη που αφορά στην παράταση της αναστολής των κλαδικών συμβάσεων από δύο σε τρία χρόνια.
Εν χορώ οι «πρασινοι» βουλευτές: Βάσω Παπανδρέου, Κώστας Καρτάλης, Λούκα Κατσέλη, Δημήτρης Λιντζέρης, Νίκος Σαλαγιάννης και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας. «Η εθνική συλλογική σύμβαση είναι όριο, δεν θα περάσει η κατάργησή της. Θα βρούμε ποιοι εργοδότες λειτουργούν ως κουκουλοφόροι και θέτουν αυτά τα ζητήματα από πίσω», είπε ο κ. Πρωτόπαπας αφήνοντας να εννοηθεί ότι υπάρχουν εσωτερικές πιέσεις και όχι από την τρόικα.

Η συζήτηση διακόπηκε στις 15.15' και θα συνεχιστεί μετά τις 19.00'

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου