Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

13 Οκτ 2011

ΔΕΗ: Οι λογαριασμοί θα εκδοθούν και θα αποσταλλούν στους καταναλωτές

Ο λογαριασμός της ΔΕΗ με το "χαράτσι" (φωτο: 24h.gr)
«Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.», αναφέρει ΔΕΗ με Δελτίο Τύπου.
Αποφασισμένοι να συνεχίσουν την κατάληψη του μηχανογραφικού κέντρου της ΔΕΗ στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο δηλώνουν οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ, με σκοπό να αποτρέψουν την έκδοση και την αποστολή των λογαριασμών της ΔΕΗ που θα περιέχουν το ειδικό τέλος για τα ακίνητα. Ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ν.Φωτόπουλος δηλώνει: «Θα δώσουμε τη μάχη να μην κόψουν το ρεύμα στους φτωχούς ανθρώπους που δεν έχουν να πληρώσουν το χαράτσι για τα τέλη».


Η ανακοίνωση της ΔΕΗ (όπως την ανέβασε στο twitter ο Φώτης Κόλλιας @fotisk)
Η ΔΕΗ ΑΕ ανακοινώνει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλεί στην Επιχείρηση η κατάληψη του κέντρου έκδοσης λογαριασμών από τη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Συγκεκριμένα, η Διοίκηση της Επιχείρησης από την πρώτη στιγμή που η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ μέσω ανακοινώσεων εξεδήλωσε την πρόθεσή της να παρεμποδίσει την έκδοση λογαριασμών εξασφάλισε, με ιδιαίτερο κόστος για την Επιχείρηση, εναλλακτικούς τρόπους εκτύπωσης και αποστολής, μηχανισμοί που θα ενεργοποιηθούν σήμερα.
Η Διοίκηση καλεί τη ΓΕΝΟΠ να αποχωρήσει άμεσα από τις εγκαταστάσεις της Επιχείρησης και επισημαίνει ότι - κατόπιν και της σχετικής τοποθέτησης του εποπτεύοντος Υπουργού - έδωσε εντολή προς τη νομική υπηρεσία να προσφύγει άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2011
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου