Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

13 Οκτ 2011

Παραιτήθηκε, παραιτείται ή θα παραιτηθεί ο Θωμάς Ρομπόπουλος;

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Τελικά παραιτείται τη Δευτέρα ο Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, δημοσιοποίησε την πρόθεσή του παραίτηση του από το αξίωμα του βουλευτή. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ διαφωνεί με τα μέτρα της κυβέρνησης και θα γνωστοποιήσει το σκεπτικό της παραίτησής του με επιστολή που θα στείλει στον πρόεδρο της Βουλής. «Είμαι ξεκάθαρος. Θα παραιτηθώ τη Δευτέρα και ας πάρει την έδρα μου ο επόμενος βουλευτής», δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να είμαι σε μία Βουλή που δεν μπορώ να αποφασίζω».


 
Για τρίτη φορά φέτος κυκλοφορούν έντονες φήμες ότι ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΠΑΣΟΚ κ. Θωμάς Ρομπόπουλος παραιτείται, αυτή την φορά λόγω του πολυνομοσχεδίου. Σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους δεν επιβεβαίωσε τις φήμες ούτε όμως τις διέψευσε, απαντώντας μόνο με την φράση «θα τα πούμε από Δευτέρα». Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το γραφείο του Προέδρου της Βουλής δηλώνεται ότι δεν έχει κατατεθεί καμία επιστολή παραίτησης. Το ίδιο και από την γραμματεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Να θυμίσουμε ότι τις προηγούμενες δύο φορές ο κ. Ρομπόπουλος είχε φτάσει στα πρόθυρα παραίτησης, αλλά τελικώς μεταπείστηκε την τελευταία στιγμή. Ίσως και αυτή την ώρα να εξελίσσονται διαδικασίες πίεσης προς αυτή την κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου