Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

12 Οκτ 2011

ΔΕΗ: Κατάληψη στα εκδοτήρια λογαριασμών από την ΓΕΝΟΠ, την Δευτέρα αποστέλλονται 190.000 λογαριασμοί με το "χαράτσι"

- Αντιδρούν συνδικαλιστές στην «κατάληψη Φωτόπουλου». «Το κάνει για τα κανάλια»
- Σε άλλο σημείο τυπώνονται οι λογαριασμοί της ΔΕΗ

Κατάληψη της υπηρεσίας που εκδίδει τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος πραγματοποιούν από το απόγευμα συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ. Δεν έχει ακόμα διευκρινισθεί αν πρόκειται για συμβολική ενέργεια ή αν θα παραμείνουν ώστε να μπλοκάρουν την έκδοση του πρώτου πακέτου 190.000 λογαριασμών που θα περιέχουν το τέλος για τα ακίνητα και θα ταχυδρομηθούν την Δευτέρα.

Κόντρα συνδικαλιστών
Στο μηχανογραφικό κέντρο της ΔΕΗ βρίσκεται ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ κ. Ν. Φωτόπουλος με  ομάδα συνδικαλιστών. Η κίνησή τους όμως αυτή δεν βρίσκει σύμφωνους όλους τους συναδέλφους τους, αφού κατηγορούν το πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ για προσπάθεια εντυπωσιασμού. «Πρόκειται για προσπάθεια εντυπώσεων, όλα γίνονται για τα κανάλια...» σημειώνουν. Κι αυτό επειδή, όπως υποστηρίζουν οι λογαριασμοί της ΔΕΗ δεν τυπώνονται σε αυτό το σημείο. Όλο το υλικό με τα στοιχεία των καταναλωτών έχει προωθηθεί και εκτυπώνεται σε άλλο μηχανογραφικό κέντρο. Κάτι που ο κ. Φωτόπουλος το γνωρίζει, ισχυρίζονται.

Σε 40 ημέρες εξόφληση ή άμεση διακοπή

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση ο λογαριασμός της ΔΕΗ που θα περιέχει το "χαράτσι" πρέπει να πληρωθεί μέσα σε 40 ημέρες, είτε από τον ιδιοκτήτη είτε από τον ενοικιαστή. Αν δεν πληρωθεί τότε θα δίνεται εντολή άμεσης διακοπής της ηλεκτροδότησης του ακινήτου. Μετά τις 40 ημέρες η πληρωμή θα γίνεται στις ΔΟΥ και ο καταναλωτής θα πρέπει να πάρει την απόδειξη πληρωμής, να την καταθέσει στην ΔΕΗ για να γίνει η επανασύνδεση του ρεύματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου