Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

27 Οκτ 2011

Συνεχίζονται οι διαδικτυακές συνεννοήσεις της πρωτοβουλίας του "όχι"

Με πανό, αυτοκόλλητα και διαφημιστικά αφισάκια, πολίτες που δραστηριοπιούνται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συνεχίζουν και σήμερα τις προσπάθειές τους, αύριο, ανήμερα της εθνικής επετείου, μεγάλα αυτοσχέδια Όχι να κοσμούν τα μπαλκόνια της Αθήνας. 
 
 Όπως μπορείς κανείς να διαβάσει στο blog της πρωτοβουλίας http://www.lemeoxi.blogspot.com/
 
"Το Σάββατο 22 Οκτωβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό εναντίον του κομματικού κόσμου και της διαφθοράς που αυτός κουβαλάει. Το αποτέλεσμα ήταν στη λήξη του αγώνα ομάδες των ΜΑΤ να ψάξουν τα οχήματα στο parking του γηπέδου και να συλλάβουν χωρίς αιτιολογία τους επιβαίνοντες του αυτοκινήτου στο οποίο βρέθηκε το πανό.

Το περιστατικό αυτό δεν αποτέλεσε έκπληξη για όσους έχουν έστω και λίγο συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις εναντίον της πολιτικής της τρόικας και της διαχείρισης της κυβέρνησης τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν όμως μια αφορμή για μια συμβολική διαμαρτυρία. «Αφού σας ενοχλεί τόσο πολύ ένα πανό, ας κρεμάσουμε όλοι από ένα στο μπαλκόνι μας. Δεν μπορείτε να μας συλλάβετε όλους ασφαλώς!» Και κάπως έτσι, τελείως αυθόρμητα, δημιουργήθηκε η ιδέα του ΟΧΙ, ανάμεσα σε μια παρέα ανθρώπων με κοινές αγωνίες, χωρίς κομματικές ταυτότητες." >>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου