Creative Commons License This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.

5 Οκτ 2011

Αποφυλακίστηκε ο ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης

Νέα στοιχεία
Αποφυλακίστηκε σήμερα με απόφαση του πενταμελούς Εφετείου Λαμίας, ο ειδικός φρουρός Βασίλης Σαραλιώτης που πριν ένα χρόνο περίπου είχε καταδικαστεί σε 10ετή κάθειρξη από το Μεικτό Κακουργιοδικείο Άμφισσας για απλή συνεργία στην δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, από τον συνάδελφό του Επαμεινώνδα Κορκονέα ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια.



Οι δικαστές του Εφετείου, παρά την αντίθετη εισήγηση του Εισαγγελέα, έκαναν δεκτή την αίτηση του Σαραλιώτη ο οποίος ζήτησε την αναστολή της ποινής του λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του πατέρα του και οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει η οικογένειά του. Το δικαστήριο του επέβαλε τον περιοριστικό όρο να μην φύγει από τον τόποτ καταγωγής του που είναι ο νομός Δράμας.

Οι δύο καταδικασθέντες δικάστηκαν σε πρώτο βαθμό, έχουν ασκήσει έφεση και περιμένουν την εκδίκαση σε Β' βαθμό από το Εφετείο Λαμίας.

2 σχόλια:

  1. όλοι ξαφνικά παθαίνουν ανεπανόρθωτη βλάβη υγείας, μη χ... (δεν είναι σωστό να είμαστε καχύποπτοι με την υγεία κάποιου, αλλά μετά από τόσα κατασκευασμένα ιατρικά πιστοποιητικά που έχουν εκδοθεί, τι να πεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ξωτικό: Τελικά η αποφυλακισή του δεν έγινε λόγω δικού του προβλήματος υγείας, αλλά του πατέρα του και αν είδες στα καινούργια στοιχεία που πρόσθεσα, και λόγω οικονομικών προβλημάτων της οικογένειάς του. Βασική λεπτομέρεια, για μένα, είναι ότι ο Εισαγγελέας εισηγήθηκε αρνητικά στην αποφυλακίσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή